• Gaming Vijesti
  • Fanovi pronašli glumicu Lucie iz GTA 6, odmah krenuli s maltretiranjem

Ne vidim nikakav problem, cura je baš zgodna i još mi može pomoći s cijepanjem drva i bacanjem klada. Kud ćeš bolje?

somethingwrong To je drugi problem i danas svatko od "slavnih" bi morao imati neki javni profil koji može kontrolirati sam ili uz pomoć drugih ili samo privatni (ili ni to). Bilo bi suludo očekivati da uz današnju tehnologiju neće iskopati njene podatke.

S pozitivne strane, možda joj karijeru boosta upravo GTA. Sjetite se koliko je porastao broj angažmana Stevenu Oggu nakon angažiranja u GTA V. To nije nimalo slučajno.

Zero sve jasno, ako si slavan ima nus-pojava na koje moraš biti spreman, ali šta ovi rade i do kud su spremni ići je strašno. Sjetimo se TLOU2 samo i Abby

somethingwrong Ja to pripisujem uglavnom djeci bez odgovarajućeg odgoja. Iako, kad vidim koliko se i ovdje odrasle osobe uznemire zbog likova ili njima nepodobne priče, stvarno ti dođe da se zapitaš…

Ne kužim point, znači kaj ne sviđa ti se gta6? Ok nemoj ga igrati, ja nisam ni 4 igrao i nisam tražio lika koji je glumio Nika da ga gnjavim