Koliko je jedan ovakav hit pruvikao novih pretplatnika? Koliko pretplatnika je kupilo Burning Shores ekspanziju? Do neke druge analize u nekom drugom leaku

To je i meni palo na pamet kad sam vidio leak, ali ne sumnjam da su nadomjestili veći dio gubitka pogotovo uz ekspanziju i veću dostupnost konzola pa samim time prodaju istih.

Upravo zato takve vrste servisa ne mogu biti Day one ili moraju biti maksimalno napumpane mikro transakcijama da 8skoriste potencijal, a to gameri baš i ne vole.

I zato i Gamepass neće moći preagresivno pushati igre day one, jer jednostavno rečeno kvalitetni 3rd party developeri ne žele sudjelovati u takvom modelu . A s druge strane imaju premali install base da bi to mogli nadoknaditi brojkama.

Dosta ljudi neće besplatne igre niti odigrati, a kamoli kupiti neki virtualni item u igri. Psihologija.

A Horizon FW je prekvalitetna igra da bi došla na PS extra tako brzo.

Ja sam je odmah kupio tako da nisam imao koristi od toga ali mnogi jesu i super, ali sa poslovne strane je upitno.

14 dana kasnije

Da Aloy nije jela toliko forbiden west McDonaldsa, možda bi se igra bolje prodala.

igra se sama ubila….presao sam ju i vec zaboravio sto je bilo 😃

Genesis Nemoj slucajno imat takvo misljenje, gotov si sad 😃

Genesis

Ja san je u pola prelaska zaboravio i tako je i ostalo nisan se sitija niti zavrsiti

Oprosti im Horizone jer ne znaju sto čine.