• Gaming Vijesti
  • Sony zabrinut zbog Activision Blizzarda, boji se da će ga Microsoft preskočiti

FFA je promijenio naslov Sony zabrinut zbog Activision Blizzarda, boji se da će ga Microsoft preskočiti.

somethingwrong Za ovu vijest se spekulira da je lažna

Pa mislim da samo to što se Sony toliko protivio kupovini Activisiona govori da je ova vijest istinita.

Brijac pa u neku ruku. Protivio se naravno, ali to ne znači da taj dokument nije fake. A i da je istinit, najinteresantnija je zadnja točka: we should focus on premium content.

Uostalom i Phil Spencer je za TLOU 2 u internoj analizi rekao: "Years ahead of anything on console and PC" pa nisam vidio da su pokušali napraviti takvu igru od tad

somethingwrong prezentacija nije fejk i nalazi se u dumpu. Ako je išta upitno, upitno je je li prezentaciju napravio Sony ili Insomniac (za interne potrebe ili npr. po narudžbi Sonyja)

Vjerojatno treće, Insomniac bez naloga 😂. Jer spominju Sony u trećem licu kao da su van njega

somethingwrong pa nisam vidio da su pokušali napraviti takvu igru od tad

Nedaj bože nikad više nikome nikad više nikome nikad više nikome a ni onda nikome nikad više TLOU2

Meni se čini da se PS na moju veliku žalost bliži kraju svoje ere.

Draco

Meni se čini da bi ti Master sada nešto rekao ali ne može Ha-Ha-Ha

Giphy - Adult Swim Help GIF

Oh ne možda ćete morati napraviti da vaša PS pretplata actually isplati, I nedo bog da jednostavno ostavite igre na ps plus extra. Sigurno vaši serverski diskovi se oznoje kad spidermana skidam

PS6 će ili slapat ili neće izać 🙃