Sounds like horseshit da budem iskren. Svaka čast kreatoru ali ovaj kratos je nekako zreliji kratos. Naravno da nije isti lik. People change. Donekle.
Kreatoru originalnog God of Wara ne sviđa se novi Kratos: “To više nije God of War”
Izvisio je iz priče pa se trkelja na blogu….
Taj lik je irelevantan 2 desetljeca.
A pricu o Kratos tetkici necu opce komentirat lol.
KRATOSA
Slazem se s Davidom.
- Uređivano
Classic Jaffe moment.
Jaffe bi se trebao pomiriti s tim da je GOW sad daleko bolji nego onda.
I sa tim da mu je najveći doseg od tad pokoji hot take na Twitteru
DarkPunisher morao sam opet i ovaj njuz. Bilo je jače od mene
Netflixov god of war:
somethingwrong Anketa kaze drugačije tako da pssst
Anketa kaze da HDZ dobro vodi drzavu.
I "psssst" govori doma, ne forumasima. Dobrodosao na forum, ali malo kulture kad se uleti u zajednicu ne bi skodilo.
DarkPunisher Ja hoću, diversity hire, Alanah Pearce u timu. Sweet Baby Inc sudjeluje u pisanju priče. Nakon svega tog očekivani ishod.
Cory Barlog je rekao da je dao otkaz jer nije mogao više surađivati sa sonyjem, jer ono što je on htio ispričati se daleko razlikovalo od onoga što mu je sony dopustio.
- Uređivano
bethesdafanboy123 Cory Barlog je rekao da je dao otkaz jer nije mogao više surađivati sa sonyjem
- godine gospodnje
I onda se vratio
- Uređivano
ThomasAAnderson I onda dao otkaz, prije GOW5… Moj se komentar odnosio na GOW5 a ne na nešto prije 17 godina.
Nije.
Barlog je zbog privatnih razloga (prolazio rastavu) prepustio mjesto game directora za Ragnarok. Nije dao otkaz, radi na sljedećem projektu Santa Monica studija.
bethesdafanboy123 moram se uključiti jer ne znaš što pišeš i manipuliraš kako bi gurao taj svoj neki narativ. Barlog nakon svog GoW-a radi na novom IP-u u Santa Monici, ali je asistirao na Williamsu, davao smjernice i aktivno se uključio u drugoj fazi razvoja što se vidi i u creditsima
bethesdafanboy123 Cory Barlog je rekao da je dao otkaz jer nije mogao više surađivati sa sonyjem
Ovo je rekao 2007.
bethesdafanboy123 Moj se komentar odnosio na GOW5 a ne na nešto prije 17 godina.
Tako da se tvoj komentar nije odnosio na ništa istinito i smisleno jer se naknadno pokušavaš izvlačiti iz pizdarija.