• Gaming Vijesti
  • Kada pročitate hvalospjeve developera o The Last of Us Online, začudite se da je otkazan

Kad uzmes u obzir da je to ND, kako je jeben gameplay i gunplay u TLOU2, da su Factions1 i Uncharted MP jebeno zabavni iako su ih usput radili bio bi jako sokiran da ovo nije bila jebeno dobra igra… Hvala Sony na nicemu

Drago mi je da se od ovog odustalo, al neću lagat da me nije interesiralo kako bi ND odradio live service i monetizaciju.

Izgleda da ideja dobre live service igre ipak ostaje dio gaming mitologije.

wooddiebone Izgleda da ideja dobre live service igre ipak ostaje dio gaming mitologije

Izvalio si glupost.

1. No man sky
    2. Poe
    3. Apex legends
    4. Destiny 2

Random izvuko u prvo sto mi palo na pamet. Ima tu jos masu naslova.

fensisuperstar

Ma ima ih, nije da ne postoje, al su mitska bića koja se pojave jednom u nikad.

Zato sam tak reko.

fensisuperstar Apex legends

Ono sorry, ali ovo ako je primjer dobre live service igre onda je prag toliko nizak da bi TLOU MP da ga izbace i pola dovršenog bio ravan otkrovenju biblijskih razmjera.

Support Respawna je takav da su tek nakon 5 godina dodali cross progression, izbacili par mapa i par oružja u par godina, voice chat je mizerne kvalitete, i ima svega par gameplay modova i to praktički neodržavanih nskon svih ovih godina .

Da ne govorim o exploitovima koji nikad nisu riješeni.

Na sve to, jedino di EA i Respawn obraćaju pažnju je izbacivanje novih skinova. Mogli su izdati Apex2 dosad 5 puta.

Titanfall 2 im je izgleda bio vrhunac.

Hunt Showdown primjer dobrog LS naslova

Siege, oba Divisiona isto.

Super mi je kako svi ignorirate Fortnite koji je ogledni primjerak kako bi live service trebao biti složen.

Fico Nitko ga ne ignorira, samo ga ne igraju

Upravo tako, nikad ga nisam igrao

Kad bi uspio nagovorit friend grupu da isproba, fakat bi zaigrao Fortnite, samo mi je malo bezveze igrat sam.

Fico

Ne igram ni ja, što baš i vi sad aktivno igrate sve što ste nabrojali?

Od svih nabrojanih imaju debelo najbolje složen f2p model na kojeg su se realno i dosta nevedenih oslonili ali puno puno lošije.

Neka oni samo naprave novu sp igru a ovo sve će se tada brzo zaboraviti. Ljubitelji ND igara su na čekanju kao žedni u pustinji.

Jel Fortnite više uopće igra?

Više vidim da se gledaju neki filmovi unutar njega ili se klinci nalaze i klikču emote stalno.

Više mi djeluje ko društvena mreža.

member Komentiram kvalitetu igara samo kada ju zapravo i igram. U sve tri osobno nabrojane sam ulozio poprilican broj sati. Ne mogu pricati o drugima.