- Uređivano
Ma jebem i njih i Bungie i Sony… Sta nisu mogli releasat nesto kao TLOU1 mp? Mora biti liveservice?
Bar neka uzmu sta su napravili i prebace u TLOU3 mp…
Ma jebem i njih i Bungie i Sony… Sta nisu mogli releasat nesto kao TLOU1 mp? Mora biti liveservice?
Bar neka uzmu sta su napravili i prebace u TLOU3 mp…
Dobro je. Neka se vrate onome što najbolje rade. Svi će bit sretni osim našeg Brice, ali dobro.
Kakav cirkus , nisu stali trubit o tom mp tlou još od drugog nastavka i onda ga scrapaju. Vjerovatno su većinu toga prebacili u ovaj rogulite mode koji stiže s remasterom.
Trebali su outsource-at održavanje igre. Tu je proizvodnja bundleova, combat packova, kozmetike i manje važno mapa i patcheva
Dobra odluka.
Ako nista nadam se da je Sony napokon odustao od svojih LS ambicija, jer ovo im je triba biti flagship naslov… Neka odkazu i Horizon Mp i sta su jos planirali. Pametnije bi im bilo da su ozivili Killzone
Bogu hvala! Sad nek se napokon posvete novm IPju, i TLOU 3 ako ga imaju u planu raditi, i čemu god već da rade, samo da je normalna singl plejer igrica. Kada bi se, kamo sreće, i svi ostali ugledali na njih i prestali nabacit onlajn/multi sranja, al vrijeme u kojem živimo nam, nažalost, to ne dopušta pa se veselimo i ovakvim malim pomacima u pravom smjeru…
Meni je žao. Fakat šteta truda, vremena, novaca i ljubavi uloženih u razvoj.
Ma iskorostit će oni sve kaj mogu, ne brini se. Neće sam obrisat assete i kod.
Bolje scrappat projekt nego izdat nešto što je napravljeno bez ljubavi, a developeri mrze live service.
Dobro potrošeni novci za Bungie onda
TLOU 1 MP je bio super. Ne mora svaki MP imati mapu razvoja i ne znam koga bi uopće vrijeđalo da izdaju nekoliko mapa s timskim MP-om pa da igrači imaju usputnu zabavu uz glavnu igru. Baš natrula vizija, vjerojatno pod Ryanovim utjecajem. Ne sumnjam da će i ovo kad-tad iskoristiti, samo pitanje u kojem obliku.
Svi koji komentiraju da je ovo pozitivan događaj:
Ja osobno sam bio sony fanboy od svoje 7 god. Od ps1. Sad imam 33 god i sony mi je jedna od najomraženijih kompanija koje se mogu sjetiti.
To što bi napravili jedan MP naslov ne znači da bi postali live service studio.
roxxorarmor Očito nikad nisu igrali tlou mp1, odnosno dali mu pravu šansu, jer se radi o jednom o ponajboljih mpa te generacije
Jedan multiplayer mod je konceptualno puno jednostavniji od punokrvne live-service igre.
roxxorarmor Ne razumiju koliko su se sony, noughty dog ali i gaming industrija opcenito srozala u kvaliteti ove generacije u odnosu na prethodne
Naughty Dogova najnovija igra je jedna od najboljih igara generacije. Sony izbacuje odlicne igre. Imali smo kriticki jednu od najboljih godina u gamingu ikada.
roxxorarmor Ne razumiju da ovo ne znači da će nd sad magično vratiti utrošeno vrijeme i napraviti kvalitetan sp (pripremite se na čekanje još godinama)
Tehnologija se moze primijeniti na drugu igru. Koncepti se mogu reciklirati. Dizajn se moze ubaciti u drugu igru. Govori se kao da sve sto su napravili odjednom ide u vatru.
roxxorarmor Ne razumiju da je sony očito u ozbiljnim problemima. Djele se otkazi u svim studijima, nemaju šefa mjesecima (pogledajte samo koliko im je trebalo da uvedu euro kod nas, to bi mala firmica od 5 developera napravila za mjesec dana)
Doslovno svi dijele otkaze.
roxxorarmor Ne razumiju da podržavajući ovaj potez pridonose negativnom trendu u industriji gdje se money grabing odjela bogate, a kreativni devsi se tjeraju na copy paste, crunch izrade igara prema nekih pustim statistikama a ne željama gamera
Molim? Doslovno se ide kontra live-service igara koje su stvorene da developera zakucaju za jednu jedinu igru na dugi niz godina.
Fico Kontra live servicea tako da štancaju isti žanr igara godinama sa milijun nastavaka i nepotrebnih remastera.