Fićo 2027. kad sve poprave: "Jesam vam rekao da je igra odlična?"
Starfield u 2024. dodaje “nove načine putovanja”
Fico, za razliku od nekih komentatora, bar igra igru.
Ja kupio igru na Steamu ovaj tjedan, krenuo polako s prelaskom (doduše, za sada s manjom satnicom dok ne odigram Cyberpunk prvo). Konačno su fixali igru za Nvidia kartice, sada s ultra postavkama i DLSS-om imam 100+ framerate. Još se to da vjerojatno popeglati, no ovo je premija kako je bilo na početku. Super za najavu da će uključiti "nove načine putovanja", ako to znači manje loadinga od jednog do drugog planeta, gg.
Meni je ovo prekasno, neko povrsinsko vozilo me ne bi vratilo natrag na igru. Mislim da sam ja u biti zavrsio s igrom, mozda za par godina bi odigrao malo ponovo, ali nemam vise sta vidit u biti, sve isto.
@Fico hajd to si pricao i za fallout 76. Ali ajde barem si dosljedan :-D
fensisuperstar Mislim… Da?… Igrao sam Fallout 76 kad je izasao, nakon godinu i nakon par godina. U vise navrata. Mogu bolje procijeniti kvalitetu igre od onih koji ju nisu uopce igrali ili ju gledaju na YouTubeu.
Prekasno. Zaigrat cu starfield ponovo jedino ako stave raznolikije dungeonse/POI, poprave putovanje ( na planetu mozda vozilo , a izmedu planeta gorivo za brod koje treba rudariti/kupovati) i survival mode bi bio pozeljan. Inace uzeo sam xbox umjesto ps najvise radi Satarfielda lol. Ali nadam se da ce ga unaprijediti, pa ako to potraje godinu i vise , neka. Ako je mogao cyberpunk i no mans sky, moze i starfield.
Oh ne nisam htio igrati onaj clusterfuck od f76.
Starfield sam kupio probao i refundao.
Ipak ne zelim igrati poluproizvode.
Googleu zapravo uopće ne treba Stadia da realizira onu ideju gdje gledaš neku igru pa klikneš na link u descriptionu i počneš je igrati.
Ljudi zapravo već igraju igre dok ih gledaju. Treba ti samo "bogato gaming iskustvo", najbolje bazirano na dosadašnjem YouTube historyju.
Al zato kineski spyware FTW
wooddiebone What?
Nemoj se sad izvlačit, ti si pola čovjek pola POE.
wooddiebone što si ti onda pola čovjek pola loading screen?
GGG upravlja sa non chinese verzijom PoE. Da nije tako igra bi bila teški PTW.
I to sam ti više puta rekao jel te stižu godine?
Evo ga na, indoktrinirali su te komunisti
fensisuperstar igrao si CP77 odmah na pocetku
fensisuperstar Oh ne nisam htio igrati onaj clusterfuck od f76.
Starfield sam kupio probao i refundao.
Ipak ne zelim igrati poluproizvode.
Sta nije da ti se crashao dvaput pa si digao strku na forumu i onda dramaticno refundao?