S jedne strane logično u današnje vrijeme brzog interneta i hrpe načina kako doći do medija i igrača, kao i velikih troškova organizacije za proizvođače koji prezentiraju svoje igre i hardver, dok s druge žalost što više nema onih ubitačnih višednevnih najava u nizu i izrazito kompetitivnog okruženja gdje su svi davali od sebe da ne budu zadnji ili lošiji od drugih s ponudom. Pogotovo veliki trojac u zlatnim danima. Šteta.
E3 je mrtav
Živio E3!
Kao i u mnogim drugim stvarima, izgubila se car i strast gasenjem E3 sajma. Cista industrija koja polako, ali sigurno gubi svoj sarm. Imam osjecaj da je ovaj forum posljednje utociste "pjesnika"
End of an era, definitivno.
Mislim da publike ima, ali nema izlagača, svi najviše vole remote jer ih se onda ništa ne može pitati. A uvijek se nađe mjesta za muda pod bubrege, zato je uz mnoštvo igara koje izlaze (a nikad ih nije više izlazilo), sve više pronalazi poluproizvoda. Always online! Hura.
Ima nešto u ovome što si napisao. S jedne strane izlazi nikad više naslova pa je samim time i apsolutni broj kvalitetnih igara veći nego ikad, ali i mene sve češće hvata filing da se s neizbježnim odlaskom gaminga u mainstream izgubilo ono nešto i da je nestalo romantike. Možda smo mi ovdje uglavnom stari prdonje pa nas samo pere nostalgija za prošlim, uvijek ''boljim'' vremena, ali ne bih se kladio da je samo do nostalgije.
fox Mislim da ste stari prdonje. I nije da samo vama to govorim, i na sebi primjecujem. Uzmi jos da je stanje u svijetu (a time i ima utjecaja i na nasu drzavicu) u sranju i… Jebiga… Igre su eskapizam, no potencijal njihovog sarma je teze ostvariv cim smo stariji – svjesniji smo, pod vecim stresom i teze se odvojimo od svakodnevnice.
Mozda ce jednog dana biti bolje. Do tada – uzivam u igrama iz inata.
- Uređivano
Fico Ima nečeg u tome što govoriš, ali veći mi je problem pronaći vremena, a biti prisutan otac.
Kaže meni žena da slobodno odem u sobu igrati, da ne moramo oboje biti kraj male, ali ne želim propuštati ove trenutke u kojima odrasta i otkriva svijet oko sebe, to će prebrzo proći.
Zna nam nekad (dosta često zapravo) zaspati oko 22 sata, a ja radim od 7. U taj period od 9 sati moram ubaciti igranje i koliko toliko normalan san da mogu raditi odgovorno svoj posao ujutro.
Ajde, ako ništa drugo izvrstan sam ljubavnik pa unutar minute uspijem zadovoljiti ženu, bar mi taj dio ne odnosi puno vremena.
Dobar si. Meni treba 30 sekundi, pa onda se opet moram opravdavat da mi je prvi put.
Moja podržava moje jutubanje i sve, naravno, pod uvjetom da ne pretjerujem. A ne pretjerujem jer ne želim baš zbog tih stvari - provođenje kvalitativnog vremena s njom.
Ja ne znam oće li mi ikad gaming postati naporan, dosadan i djetinjast. Jedini problem je da, koliko god ga volim, jednako volim i serije, filmove i druženje s ljudima.
Volim i sex, istina, ali to, kako i kažete, prođe brzo pa nije vrijedno spomena.
Plz guys, nemojte ovo svesti na temu o preuranjenoj ejakulaciji, pričamo o mrtvom E3.