Brijac Arkane je nekakav Bethesdin podstudio ili? Bila Xbox ekskluziva ili ne nemam nikakav interes za igru. Baš mi nekako smrdi da će biti promašaj.
dormin Setting Bladea i stil iz filmova što sam gledao bi mogao dobro sjest Arkaneu. To je na tragu njihovih igara do sada.
Sterlok escoban deathloop to je odlična igra, jedna od boljih zadnjih godina. Kaj se tiče svih budućih igara od studia koje je kupio microsfot, nadam se da ni jedna neće na sony konzolu, zbog toksične sony fanboj ekipe. oko za oko, zub za zub 🤭
chono escoban redfall je rushan, to je valjda svima jasno. Deathloop nije losa igra, a ako su Prey, Dishonored ili Arx Fatalis lose igre, onda stvarno… sta onda bioware je srot od studija zbog Anthema?
biver Sterlok Deathloop mi je bio iznenadjujuce dobar, pogotovo nakon par loopova kad pocinjes povezivat sta se sve dogadja u isto vrijeme na vise lokacija, a mozes bit samo na jednoj. Osvjezenje, odigro ga s gustom.
escoban chono Neznam za te druge 2 igre, deathloop sam igra tj. pokusa igrat i odusta sam u 30min meni je bila cista katastrofa 🤷♂️
DarkPunisher Ma preseravanja, kao prvo Redfall ni nije radio isti studio ko Prey i Deathloop koje su obje u najmanju ruku solidne igre. Definitivno nisu za svakog tho.
chono escoban ja sam igrao Arx Fatalis i meni je i dalje jedan od drazih i boljih RPGova koji je unio inovacije. Dishonored isto top, oba dva, a Prey jos moram odigrat
renda Arkane je stvarno vrhunski studio sa puno maste i odlicnim idejama, zal mi bude ako bude exkluziva, ali ne sumnjam da bude odlicna igra.
Sterlok biver Deathloop mi je bio iznenadjujuce dobar, pogotovo nakon par loopova kad pocinjes povezivat sta se sve dogadja u isto vrijeme na vise lokacija, a mozes bit samo na jednoj. Osvjezenje, odigro ga s gustom. nakon priče igraš kao lovac, super jedan na jedan multi…također kroz priču smo se napucavali protiv živog lovca. Zadnji sniper elite je imao isto ali ovdje je to bilo daleko bolje izvedeno.