• Gaming Vijesti
  • Light No Fire je nova impresivna igra tvoraca No Man’s Skya. Umjesto svemira, igra se na planetu veličine Zemlje

Ovo će biti top igra za 15 godina.

Meni je ovo jedino sta izgleda zanimljivo sa showa…

Nadam se da su dosta naucili od NMSa i da nije PC exluzive

Na kraju možda i najava s najvećim odjekom. Želim im da se fokusiraju na manje stvari i njih naprave bolje umjesto da idu na široko

Čini mi se kao nekakav mp survival tipa Valheim?

Brijac Bilo bi top kad bi morao lovit/kuhat hranu gradit baze lozit vatru i sl…

Btw. ogromne pohvale im za NMS mislim da je to jedna od rijetkih koja je ispunila viziju liveservicea od 10god. Uz to je i nevjerovatno da nema mikrotransakcija

escoban

Mislio sam da je definicija live service-a mikrotransakcije, to je znači always-online igra?

Brijac Meni je liveservice igra koja je planirana da traje i da se updatea expanzijama godinama nakon releasa… NMS je ima oko 20ak expanzija

escoban da, mikrotransakcije su samo odluka developera/izdavača i ne definiraju žanr. HG je očito pronašao formulu za live service bez dodatnog plaćanja

Fenix Formula je vrlo vjerovatno nebiti pohlepan i neimati gigante iza sebe koji samo zele paru.