• Gaming Vijesti
  • Igre moći: Bungie ne želi pod Sonyjevu kontrolu, zato otpušta i reže, a moral je nikad niži

Znaci ljudi bojkotirajte Destiny, mozda Sony i uspije napravit kvalitetan studio od ove prcije…

Brijac na papiru zvuči sjajno, podijeliš 4 milijarde i dalje si "vlasnik". Čak si ni Bethesda nije osigurala tako dobre uvjete

Ok, investitori (Sony) znaju zašto takva cijena za Bungie, ali ne mogu se oteti dojmu da je ogroman dio te cifre spekulativan s prognozom kako će ostvarivati masni profit u budućnosti. Što uopće ne mora biti slučaj. Što se mene tiče najbolje razdoblje Bungieja je iza nas, ali to sam samo ja, jer Destiny eru nisam ni doživio pa je više do toga da sam ih uglavnom povezivao sa Halom.

Ali volio bih revive Onija ili pokoji novi IP za single player, bilo bi lijepo.😅 Mislim, i Myth je bio pozitivno prihvaćen, ali ne vidim da će ta ekipa u budućnosti raditi taktičku igru. Live service nije moj đir, realno s premisom da će u budućnosti raditi upravo takve igre su i akvizirani od strane Sonyja. Nemaju sad što plakati jer se zna što većinsko ili 100%-no vlastništvo podrazumijeva.

Jedu govna,eto to je…Sony je popušio priću kao i MS i Acti prije,Bungie smrdi od glave do repa samo sam jedan od mnogih koji se zalijepio za Destiny jer je ta igra mogla jako puno više,oni obećevali a Sony i igrači nasjeli.

budući da mu ne ide baš sjajno jer broj igrača Destiny 2 je u padu, neovisnost je dovedena u pitanje

Brate mili neka se uvate radit neku ozbiljnu igru, a ne muzat tu jadnu franšizu. Čude se kako je u padu, a igra je vani već milijun godina.

Skoro sam opet postao zid teksta koji bi bio totalno nebitan i besmislen jer sam zamjenio milijune i milijarde.

@Fenix

🤣🤣🤣Giphy - Jessica Vasami GIF by Rooster Teeth