Tuhy A dobro sad, da je potrebna vijest o tome koliko će trailer trajat… Ono, malo ga pretjerujete, bez uvrede. Edit: mrrghhrghhh, neću se svađat… Edit 2: ovo je već internet zlostavljanje 😄
Fico Jako je lako ne kliknuti koga ne zanima. Trazi cak manje truda od komentiranja kako ih nekaj smeta. Nije svaka vijest za sve i to je ok. 🙂
wooddiebone Iz trajanja trailera se može dosta toga naučit. Minutu i pol nije teaser npr. nego konkretni trailer. Skroz ok informacina za znat.
[deleted] Slažem se, meni je ovo full interesantna vijest i rado sam kliknuo na nju i pritom saznao novu informaciju. Zna li se šta hoće li trailer podržavat 4K rezoluciju? Želim da mi prvo gledanje bude u najboljoj mogućoj kvaliteti.
doctorfreak Jedva čekam…sviđa mi se s prvog gta v trailera..što je gotovo cijeli trailer bio in-game footage. Bez nepotrebnog boostanja grafičkog prikaza. Isto očekujem i za GTA VI. Gta je gta…i rockstar je jedan od rijetkih koji ne flopa samo tako. Jedino čega se plašim..je 30 fpsa na konzolama…nadam se da neće u takav grijeh.