Sony briše stotine emisija s PSN-a. Čak i ako ste ih kupili, više ih ne možete gledati
Ja razumijem apsolutno problem koji to i je, nesto platis po punoj cijeni, ali nisi vlasnik i eventualno ti se to oduzme. To je veliki problem i kuzim srz i bit. Meni osobno, koji kupi igru, odigra i poslije zaboravi na nju to u biti nije neki problem jer ja u igru investiram novce za vrijeme provedeno u njoj dok je igram i/ili zavrsim. Nakon toga igra me vise ne zanima i prelazim na slijedecu. Nisam od ljudi koji prodaju igre, ps3 sam poklonio frendu sa vrecom za smece od 60 L punom fizickih igara jer sam znao da ga vise nikad necu upalit jer sam bio uzeo ps4. Prema tome ovo me ne dira previse, ali dijelim frustraciju. Nesto bi se tu legalno moralo mijenjat.
Sreća pa toga nije bilo kod nas
Mislim da je ovo sprdnja da se barem ne ponude vaučeri za druge platforme.
Doduše mudrost kaže, ako kupnja nije vlasništvo - piraterija nije krađa.
z0l3e ako kupnja nije vlasništvo - piraterija nije krađa.
Ako se nekome u EU to dogodi, fino prijava i nek izvole barem kompenzirati, zakonski moraju.
- Uređivano
Ok, ovo je Warnerovo maslo, ne Sonyevo. Discovery se više nemre gledat na ničemu praktički.
Ali da su dužni refund, dužni su.
Kakav je to ugovor bio? Jesu znali da će se to dogodit i svjesno su prodavali stvari koje su mislili uzet ljudima ili kaj?
wooddiebone To je ključno. Kakav ugovor si prihvatio kupovinom navedenog sadržaja? Na to nitko ne obvraća pažnju. I sam sam takav.
- Uređivano
Pričam o ugovoru Sonya sa Warnerom.
Fascinanrno mi je da je Sony išao sklapat takav ugovor bez da osigura Warnerovo sudjelovanje u eventualnim refundima ili zadržavanje vlasnišva već kupljenog sadržaja. Pogotovo kad znaju da se u EU takve stvari baš i ne mogu raditi.
Nije Sony uzrok, ali hendlaju to ko da ih boli briga i to će igrači vidjet.
Ovo je doslovno prevara na ogromnoj skali.