• [deleted]

Gorit će internet

Vice City vibes. Miami. Možda se neće zvati GTA VI? Bit će neko drugo ime.

Bit će fora u danima poslije trailera gledati na Youtubeu analize videa, nagađanja o gameplayu iz trailera. Sve redom će biti pogrešno.

Flipper Možda se neće zvati GTA VI

To me baš zanima. Zašto su prestali nazivati GTA igre po gradovima od, ako se ne varam, San Andreasa. Mislim, nije da ih bilo puno, ali ono bio je GTA 3 i onda nekoliko s imenom grada i onda GTA 4 i GTA 5.

Jel ovo gameplay trailer? da nebi bio neki teaser 😂

Brijac

Bio je i prije slučaj. Između prvog GTA i dvojke su izbacili GTA London. Na to se gledalo kao neku vrstu ekspanzije. Mislin da je slično trebalo biti i s Vice Cityem. Ekspanzija koje je prerasla u punokrvni nastavak. Za današnje prilike je nevjeovatno da je Vice City izašao godinu poslje trojke a San Andreas dvije poslje VC. Razlike između Vice City i trojke nisu bile baš prevelike, ali je zato San Andreas nadmašio obje igre nenormalno. Čudo kako je ta igra stala na DVD i da se radilo o igru koja se vrti na istom hardveru kao i GTA3. Koji je sam za sebe bio revolucija u gamingu. Vice City je s druge strane obožavan zbog settinga 80ih i sjajne glazbe.

Mislin da će novi nastavak napraviti ogroman skok.

Vec vidin @Flipper laže da igra i laže kakva mu je igra.

Ja se nadam da će ostati vjerni samima sebi i nastaviti kao i do sada u smislu da ih boli briga za kontroverze, rasizam, woke bs itd. Nadam se da neće pokleknuti pritisku današnjeg svijeta.

Miro

Ne treba fast travel u GTA. Jedan od najvećih užitaka GTA igri je ta vožnja između misija ili side misija, pa slučajno naletiš na nešto treće što te dalje odvuće na nešto četvrto. I skužiš da si onda izgubio sat vremena na random gluposti, ali ti nije žao jer si se zabavio.

Miro Ja se samo nadan da ce pokleknuti i dati fast travel

Ti i tvoj fast travel, ispeci si ramstek jer nisi svoj 😆

Brijac

Tamo kukas da odakle nam vrimena za sve igre pa zato jer igramo igre sa fast travelom i prije smo gotovi pa moremo na drugu