Pitamo vas koje Xbox ekskluzive biste voljeli na drugim konzolama?

Da. Pretplatio bih se. Možda ne bih imao aktivnu pretplatu cijelo vrijeme ali probao bi se Starfield, Hellbade 2 jednoga dana, Forza, možda neki Halo…

Trenutno mi ne padaju na pamet koje još igre nema na PS-u ali našlo bi se toga za probati/odigrati.

Da kad bi se nakupilo dobrih naslova uzeo bi na koji misec i onda ukinio preplatu…

Da, ako Skyrim i Fallout budu ekskluzive, odnosno njihovi nastavci. Tu je jos i Hallo. Zbog te 3 fransize bih uzeo pretplatu na par meseci, dok ih ne predjem.

Ovo je dobra stvar jer predstavlja most kojim se prevazilazi nedostupnost odredjenih naslova.

To je win win resenje za sve igrace i tako se taj famozni problem ekskuzivnosti resava.

Odlican potez

Verovatno, ali njima je akcenat na drugacijoj vrsti zarade.Na kraju, kupili su studije koji prave velike igre. Neka stancaju takve naslove, a onda ih prodaju preko pretplate. Ne treba im konzola.

Jos da se Sega vrati na slicam nacin.

Sigurno bi uzeo mjesec dana za odigrat lost odyssey, ne znam da me ista vise od njihovog kataloga stvarno zanima.

Isplatilo bi se uzeti najmanje zbog Halo MCC. Kakva je to pre dobra kolekcija, koje su to fantastične igre da je to nevjerojatno. Plus, PlayStation bi onda čak i imao neku dobru pucačinu Ha-Ha-Ha

Definitivno, da se odigra par igara koje me zanimaju.

Nakon toga više ne jer, ruku na srce, trenutno nema smisla, al jedna polugodišnjela / godišnja pretplata bi definitivno legla.

Brijac Ionako taj nepotreban pojam zvan konzola neće ni postojat za par generacija

Ne hvala overhajpanim mediokritetima i nedovršenim drlozima od Xbox igara. Nek to ponesu sa sobom u grob kad tad.

#XboxTaxglupani

Brijac Nebi me iznenadilo ako je ovo zadnji Xbox… Cak i kompanija poput MS nevoli prosipat lovu

Od djetinjstva samo PS, no kakva je Sonyeva politika sa pretplatama, naslovima i cijenama, sve više me XBOX privlači.

ono .. ne vidim što ne bi ako bi bilo dovoljno dobrih igara za ps .. za igrače je ekskluzivitet sigurno veliki problem jer propustiš neke igre koje se ne pojave na platfrmama koje imas .. ovako bi se bar dio tih igara mogao pojaviti na ps-u

Uzeo bih pretplatu samo radi Forze.