• Gaming Vijesti
  • U ostatku svijeta velika akcija za kraj godine, popusti na PSN-u do 75%. U Hrvatskoj i Rusiji ništa

Kupit cu xbox i njihov gamepass pa nek oni programiraju do mile volje.

Dok je ostatak svijeta plaćao PSN, u Hrvatskoj je bio besplatan cijelu godinu. Negdje dobiješ a negdje izgubiš. Idemo dalje. Dolazi Božićni popust.

boja1964

Nisam ga imao besplatnog a redovno sam znao ugrabit koju igru na tim popustima, često više njih.

Zbog ovakvih pljuvački više ne planiram ni kad (ako lol) nam vrate popuste i akcije, čisto iz principa.

Evo kreće i End Of Year Deals, kod nas naravno opet ništa 🤣

Osoba koja odlučuje o popustima nije dobila kartu za Aleksandru Prijović, pa se iživljava nad domaćim stanovništvom.

escoban mislim da je najgori slučaj nova godina, tada će nam vjerojatno uvesti cijene kao u cijeloj Europi

kauboj oko tog popusta….citao sam i po FB PS5 grupi te drame, pa de ukljucite odvjetnike,tuzbe blablablabalbal…malo too far…

generalno su reciklirane ponude iz mjeseca u mjesec, uostalom nigdje nije propisano zakonom da oni MORAJU ponudit HR neki popust…il se mozda varam?

Ovo da je Amerika ili UK sigurno bi islo na sud… Tamo se samo cekaju neki propusti da se moze izvuc para od kompanija

Genesis

Ma nikakvi odvjetnici ali apsolutno ne može nitko branit ni opravdat ovakav nemar.

I ok, više-manje se vrti isti pool igara na sniženjima ali nakon godinu dana vjerujem da su neke igre još jeftinije, pogotovo na ovim većim akcijama tako da uvijek imam nešto sa strane što se čeka da još malo padne cijena pa mi to u jednu ruku čak i odgovara.

kauboj meni je jasna frustracija krajnjeg korisnika, ali opet Sony tebi nije duzan ponudit popust kakav ima recimo njemacka, to je njihova dobra volja….