Idući Call of Duty bit će Black Ops i vraća se u 90-e
ovaj tek izaso…mislim da trebaju predah od barem godinu dana, malo besplatnih dlcova izbacit, upgradeat mw3 kad su ga vec usrali, dat igracima stogod stignu i onda za 2 godine u velikom stilu izbacit nesto osvjezeno.
Mislim da će se ovaj uzet, Black Ops serijal skoro uvijek ima zanimljiv setting a mainstream shooter u Zaljevskom ratu mi je bio na wishlisti odmah nakon Vijetnama. Veseli me povratak round-based zombijima i nadam se da će zadržat model sezonskog izdavanja mapa za zombies kao šta su imali u Cold Waru. Pošto su svi novi Codovi na novom IW engineu (nadam se da će bit i lijepe animacije) neće više bit toliki whiplash kao sa prelaska sa MW19 na Cold War i držim fige za nastavak Dark Aether storylinea jer za sad je krcat dead endova s likovima.
- Uređivano
Dok ne izađe Infinity Wardov CoD, ne kupujem ništa.
U slučaju da Treyarch prestane radit bullshit izmjene u gunplayu i nerfat quickscopanje na sniperima, možda razmislim.
wooddiebone kaj da cucis u kutu i igra te nagradi?
- Uređivano
Od kad quickscopeanje znači čučanje u kutu?
Ja sam ili rush shotgun ili rush sniper sa iron sightsima i 0.8 k/d lol. I to igram isključivo 24/7 Shoot House i Shipment playliste. Ako ti za kill treba više od jednog metka, igraš na easy.
Nisam platio 80 dolara igru da čučim.
- Uređivano
wooddiebone Slazem se za cijenu, kazem nebi ni ja dao 80 nikad, za 25 reko super, moze.
Al zasto cekas IW-ov onda kad tam je najteze rushat, igra kaznjava kretanje. Jos u Mw19 mi je bilo ok a dead silencom ko field upgradom jer koraci nisu bili TOLIKO glasni da te cuje Jimmy s drugog kraja mape. Bas su previse zasrali mp s mw2. Meni je to steta jer su mi oni nekak najdrazi studio bili, ali su totalno out touch s mp dijelom.
Koliko san ja cita IW je na kraju radio samo SP a Sledgehamer ostalo.
Vise neznas ko je tamo gori od njih Sledge IW ili Treyarch.
Kad netko od njih izbaci nesto dobro onda je natjecanje ko ce biti gori sljedecih par godina.
A mislin da Sledgehamer nije izbacija nikad nista dobro jedino je onaj njihov vođa jak na ricima i to je to
Miro Nije nije, IW je radio MW2 mp dio isto. Problem je sto oni su toliko tvrdoglavi i ne jebu feedback 1%. SHG je meni osobno najslabiji cod dev, ali ovdje su uspjeli napravit jako kvalitetan mp i ono najbitnije - slusaju igrace i bitno im je nase misljenje. Iskreno nisam nikad, al nikad vidio toliko kvalitetnih promjena u gameplayu i detaljima od bete do launcha.
- Uređivano
Ja nemam dovoljno skilla da bi se zamarao sa koracima.
Dropam u meč i stisnem shift. Kad vidim nekog slide i headshot. Ili umrem. Zato mi ni mapa nije falila u MW2019.
Al smatram se relativno dobrim. Puno bolje igrače sam s tim pristupom dobivao 1 na 1.
IW bi trebao malo slušat više community feedback, to se slažem. Pogotovo za SBMM.
wooddiebone Posteno. A SBMM je Actijevo dijelo, sumnjam da ce to u skorijoj buducnosti ako i ikad maknut.
wooddiebone IW bi trebao malo slušat više community feedback, to se slažem.
Niti jedan developer nikad ne bi trebao slušati community feedback.
- Uređivano
Ako me na početku igre ne budu pitali "Di si bio 91e", tražim povrat novca.
Odigrao sam i previše sati CoD MW, Black ops Cold War, MW2 i WZa i moje skromno mišljenje je da je ovo kraj CODa kao mainstream condole shootera ako nešto radikalno ne izmjene.
Da nije bilo pandemije i WZa koji se savršeno poklopio sa njom, ovo bi se dogodilo još ranije.
Godišnje iteracije iste igre uvijek iznova za cijenu nove igre su došle do svog prirodnog kraja. Još ako izađe kakav solidan f2p crossplatform MP u međuvremenu, tipa The Finals, Marathon, i jedan od onih Sonyjevih live service pucačina CoDu se loše piše.
Svaki put je nova samo kampanja, i grindsnje levela i skinova za puške u MP.
Da se razumijemo, COD od MW/Wz 2019/20 do sad je daleko najviše consumer friendly igra iako ima tonu mikrotransakcija, ali njihov sistem cosmetic packova i BPa nije bar čisti ripoff kao kod recimo Apexa, nije ograničen samo na PC kao Valoeant i CS2, za razliku od svih drugih ima super optimiziran engine na svim platformama i milijun modova i evenata.
Problem je što je izašlo 800 codova dosad i tu su se sjebali.
- Uređivano