• Gaming Vijesti
  • Najavljen je Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Na PS5 u čudnom obliku

Brijac evo zaigro sam cyberpunk prije mjesec dana i mogu rec da se ne mogu skinut s igre,odlicna je

Brijac Cyberpunk je daleko od fijaska. To šta nevalja na škatulama iz 2013. je totalno nebitno.

Jedino što mi pada na pamet zašto u odnosu na Xbox neće sadržavati dodatna dva diska kao na Xboxu je ušteda, s obzirom da je potencijalna baza kupaca veća na toj platformi ili žele totalno eliminirati mogućnost razmjene ekspanzije na disku. Uglavnom, malo poprave sveukupni dojam s radom na igri i s ekspanzijom pa onda opet moraju počeli izvoditi ovakve kontroverze.

Ekipa, budite pametniji ovaj put. Ne prednaručujte neki sljedeći Cyberpunk.

Brijac A tko danas ne flopa? Novi cod po punoj cijeni kampanja traje par sati. Novi nfs je teško smeće kao i svi prethodni već godinama. Fifa je svake godine gotovo identična kao i nba.Rdr se naplaćuje kao prošlogodišnja igra. Rdr2 nam ne žele dat 60 fpsa patch na konzolama. Diablo 4 je popljuvan na najjače. Overwatch 2 je propao day one makar je free. GT7 je užasno sličan kao gt sport, prije bi rekao kao veci patch. Lords od the fallen je day one teški krš. AC igre sve na isti kalup. Motorfest loša kopija forze. bf2042 banana od prvog dana svi htjeli povrat love. Forspoken? Crime boss? Godfall? Destruction allstars? Calisto protocol koji je trebao bit ubojica dead spacea? Balan wonderland? Outriders? Watch dogs legion? Fortnite koji vraca prijasnje sezone jer umire?

Cyberpunk je mala beba..igra se nedugo nakon realeasa moga kupiti po 120kn za fizicko izdanje…i zadnji ogroman patch je bio free.

Naravno uvijek sam protiv kupnje igara prije izlaska…ali zadnjih godinu dana toliko osrednjih igara po punoj cijeni da me navode na proljev.

Kakav god cyberpunk bio tehnički krš day one već s prvom patchom je bio jako igriv na PS5. Zapravo jedna od boljoh akcijskih kampanja/storija zadnje vrijeme.

Brijac Cyberpunk je još kada je vraćen na PS store, tj. kada je popravljen dovoljno bio Must Play, a pogotovo nakon Phantom Liberty i 2.0 patcha . Odigrao 3 puta i sve krajeve. Ne razumijem kritike danas kao kad je izašla igra, znači potpuno neutemeljeno

ne podržavam one preorder i early accsess sheme, i fakat mi je cyberpunk bil big NO, kupil sam ga dok sam kupil ps5 na popustu za cca 150kn, i već tad mi se dopal, a sad kad uzmem dlc, ide ponovni prelazak. Večina današnjih igara su poluproizvodi i sve ih treba kupovati na velikim popustima. Kad budu izašle dobre, i kompletne, tad možda, možda treba za AAA naslov dati neku paru

doctorfreak

Ma znam, ali CDPR za razliku od drugih stvarno ima fanova tako da i ima koga razočarati. Activision ili EA ne bi rekao da imaju fanove samo eto ljudi igraju njihove igre.

Brijac Ma razumijem ja tebe, ali za koliko izdavača u današnje vrijeme možeš 100% garantirati da nece flopati day one? Pričamo o kvaliteti same igre dakle igrivost i zabava te odlično odrađen tehnički dio?

Jako malo njih.

Zero Ekipa, budite pametniji ovaj put. Ne prednaručujte neki sljedeći Cyberpunk.

Ne prednaručujte ništa rekao bih. No ja sam glup i uvijek me upecaju sa nekim pre-order bonusima i uvijek popušim karu 🥲

Odigrao na xboxu, vrlo solidna igra, nije da se nisam zabavio, ali nije bogami ni da bi igrao dlc. Odigrano, prodano i to je to, move on.

doctorfreak A tko danas ne flopa?

Larian, Valve, Remedy, Rockstar, Santa Monica, Nintendo EPD, Supergiant games… dosta studija od indie scene do velikih tvrtki. U svakoj igri možeš naći bezbroj mana i ima sve više izdavača nezasitnih apetita, no ima tu i puno odlične zabave. Šteta cijelu industriju toliko generalizirati ili da igre budu izvor nekakvih frustracija. Ima toga previše u svakodnevnom životu.

Deadwalker Ovakav reply mi je bezveze. Ponajviše jer citiraš samo jednu rečenicu i vadiš iz konteksta kako tebi odgovara. Ja nisam popljuvao sve kako ti navodiš. Jasno piše da ima više onih kojih flopaju nego onih u koje možeš imat 100% povjerenje u kvalitetu.

Bezveze je također uspoređivati male studije koji rade na indie igrama i korporacijama koje troše desetke i stotine milja za AAA igre a na kraju takvi proizvodi budu poluproizvodi.

Meni je bezveze toliko generalizirati sve, posebice de facto prevaru kupaca koju je izrežirao CDPR za vlasnike prethodne generacije konzola. S druge strane, čak i Call of Duty koji je u kritikama toliko popljuvan se igra u rekordnom broju i igrači su koliko vidim zadovoljni gameplayom. Da, korporacije će uvijek trpati govna u celofan ili prepakirati istu igru s većom rezolucijom da zadrže moment prodaje, no idemo se čuditi neviđenom.

Nisam toliko uspoređivao, koliko probao reći da ima provjerene day one kvalitete od indie do korporativnog levela. Jednako tako ima i sranja koliko hoćeš.

Počeo si post s pitanjem “a tko danas ne flopa?” te išao opravdati što je CDPR izveo na releaseu. Treba doslovno glasati novčanikom od igre do igre, od studija do studija. Glupo je sve strpati u isti koš i reci “pa to danas skoro svi rade”. Da, CDPR se sa svime generalno iskupio oko Cyberpunka. Kažem generalno jer su ipak si ostavili doživotnu reputacijsku štetu kakvu npr nema Larian ili Valve.