- Uređivano
Mi ćemo dobit naknadno popuste i onda će se Turci i Brazilci spajati VPN-om kod nas da ostvare ogromne uštede.
Mi ćemo dobit naknadno popuste i onda će se Turci i Brazilci spajati VPN-om kod nas da ostvare ogromne uštede.
Neka uzmu koliko god vremena treba, puni smo razumijevanja i tolerancije, pogotovo kad znamo koliki gargantuanski napor je bio napraviti tranziciju na euro. Možemo preskočiti popuste i za kraj godine, nije nikakav problem.
Čemu uopće ikakvi popusti?
Popusti su za siromahe, pravi gangbangeri plaćaju 80€ igre.
Good guy Sony ne želi da bacate teško stečen novac na igre, koje bi ionako skupljale prašinu u libraryu.
A eto neki su dobili koji mjesec dzaba svih pretplata sto su imali, to je sad obrnuta karma Sve sto ste dobili dzaba sad cete vratit. Dobro da mi je acc UK
prayer kad platis igru 80 eura onda nisi gangbanger.
Onda si gangbangan.
sramota!
više me brine što nisu makar potvrdili da će biti do Božića
Bolje da nisu “popravili” store
Od svih naslova s wishliste baca mi samo Ace Attorney s popustom ispod 10€.
Neka smo mi njih cekale lijepo 11 mjeseci da bi se uopce prebacili na *ebeni euro da nas sad jos drkaju za to. Najbolje da nisu ni "popravili" store da. Ma kakvi popusti neka idu lijepo u tri lijepe…
Trebam naći postove gdje je ekipa pisala kako treba kupovati na HR storu i podržavati Playstation Hrvatska pre nekoliko mjeseci.
Bumerang…
Organiziran kupi plus na US, pametniji na indijskom.
Meni uskoro ističe USA + pa me zanima koliko novčanih jedinica dođe kod mojih prijatelja iz Indije
Čak sam zainteresiran za dijeliti account pa još povoljnije bude ako je netko zainteresiran …
Ja budala ima godinama acc na UK storeu i iz nekog razloga se odlucio napravit novi za HR store