buz Mi ćemo dobit naknadno popuste i onda će se Turci i Brazilci spajati VPN-om kod nas da ostvare ogromne uštede.
Zero Neka uzmu koliko god vremena treba, puni smo razumijevanja i tolerancije, pogotovo kad znamo koliki gargantuanski napor je bio napraviti tranziciju na euro. Možemo preskočiti popuste i za kraj godine, nije nikakav problem.
milicevic87 Good guy Sony ne želi da bacate teško stečen novac na igre, koje bi ionako skupljale prašinu u libraryu.
foggy A eto neki su dobili koji mjesec dzaba svih pretplata sto su imali, to je sad obrnuta karma 🙂 Sve sto ste dobili dzaba sad cete vratit. Dobro da mi je acc UK
jbmtiplay Neka smo mi njih cekale lijepo 11 mjeseci da bi se uopce prebacili na *ebeni euro da nas sad jos drkaju za to. Najbolje da nisu ni "popravili" store da. Ma kakvi popusti neka idu lijepo u tri lijepe…
pravednik Trebam naći postove gdje je ekipa pisala kako treba kupovati na HR storu i podržavati Playstation Hrvatska pre nekoliko mjeseci. Bumerang… Organiziran kupi plus na US, pametniji na indijskom.
HideooKoojima pravednik Meni uskoro ističe USA + pa me zanima koliko novčanih jedinica dođe kod mojih prijatelja iz Indije 😊 Čak sam zainteresiran za dijeliti account pa još povoljnije bude ako je netko zainteresiran …
escoban Ja budala ima godinama acc na UK storeu i iz nekog razloga se odlucio napravit novi za HR store 🤦♂️