Sony objasnio svrhu PlayStation Portala te otkrio kada će dobiti streamanje direktno iz clouda
- Uređivano
Evo izgleda da stvarno planiraju cloud
Tko ovo ne kupi je Xbox fanboy.
- Uređivano
Treba doradit naslov:
if(svakome)
then svakome == nikome
Return null;
Evo upalim Steam, Lord Gaben nudi mi Steam Deck Oled, popusta koliko ti srce želi.
Na PlayStationu nema svega toga.
Gledao sam par “običnih” recenzija i čini se da ni dobar net ne pomaže previše. Na kućnoj mreži igre imaju primjetan lag čak i uz optiku, dok za igranje izvan kuće je potreban ipak 5G za išta normalno. S obzirom na cijenu naspram drugih streaming uređaja ovo je skroz ok, no s obzirom da se pogotovo sada Steam Deck nađe za jako blizu cijenu kao Portal ovo je čisto bacanje novaca.
chono Najbolje od svega što imamo bolji net od njemačke npr. Pogotovo ovaj mobilni i in general. Ali evo ja na brdu van grada 3km već imam grdih problema, paricu iz 95' i jedino što mi ostaje je mobilni s random lagom i nekad pucanjem. Nema tu pomoći dok se ne provuče nova infrastruktura koja će valjda nikad. Ili na satelitski net, elona, ili plakat i čekat.
Začudo dosta frendova već naručilo, neki i preko Amazona da im prije dođe. Vjerujem da će im stajati sa strane ali prodat će se ovo dobro sigurno.
Gledao sam recenziju od lika koji je na brutalnoj optici i bio je prisutam lag..ponajviše u fpsima i rekao je da su mp pucačine neigrive.
doctorfreak Logicno da su FPSovi neigrivi, takoder sam gleda dosta reviewova ima minimalan lag ali za fps igre je to previse…
Ja ne znam tko je uopće očekivao išta drugo
escoban Koji je onda smisao tog ako ne radi perfektno?
Mene užasno iritira bilo kakva vrsta input i performance lag-a.