Brijac Taman kad misliš da je najgore što se može dogoditi gamingu to da moramo sve igrati preko pretplatničkih servisa onda uleti netko s još gorom idejom.
escoban Sta mislite koliko bi T2 moga se igrat sa cijenom igre da im nebi relevatno stetilo prodaji GTA6, npr da objave da ce kostat 120 eura standard edition
stitrek escoban Ako igra bude dobra, moze se prodavati i za 30€ i kroz nekoliko tjedana ce izaci u profit. Velika je suša od zadnjeg GTA naslova, cijena ce biti vjerovatno kao i RDR2.
Brijac escoban Brijem da ako bi bilo preko 80€ da bi naštetilo, ali možda sam i malo rekao. Svi će to kupovati bez obzira na cijenu.
fensisuperstar Brijac tbh istina je da će se kupovati bila 60 ili 80, ali realno broj ljudi koji će ćekati manju cijenu bit će veći. Valjda nisu debili. Do sad su shvatili da je manja cijena igre = veći broj igrača = više profita na shark cardovima. Online komponenta je ta koja printa novac na kraju dana.
somethingwrong ja gta V nisam ni odigrao. 0$ Krasna ideja, kad bi se placalo koliko odigras. 50% od svih prodanih primjeraka ne prodje niti pola igre. Cini mi se da je bio za Starfield podatak da je samo 10% ljudi uopce zavrsilo prvu misiju