Sad i službeno prvi gaming hardver s cock block etiketom.
PlayStation Portal blokira sve osim igranje igara
Razmisljam unazad i pokusavam se sjetit, ali mi ne ide da li sam ikad u zivotu cuo za ili vidio beskorisniji uredjaj.
daj zamisli kakav bi win bio da je playstation portal zapravo bio nova ps prijenosna konzola koja bi konkurirala steamdecku i switchu? Čemu ovo?
fensisuperstar pa razmisli malo. Nisu sposobni kvalitetno emulirat ps2/ps3 naslove na ps5 hardveru…a kamoli na tosteru.
You know you want it
Iskreno, bio sam dosta zagrijan, ipak mi je važno da svaki hardver mogu iskoristit što više mogu.
Ali da ne možeš gledat youtube, pa jebote ima ga na digitronu u zadnje vrijeme,neshvatljivo.
Ili shvatljivo, ako će to kasnije omogućit sa updateom, pa će se taj update čekat i hvalit.
U svakom slučaju jadno za tako nešto ''revolucionarno''.
Izgleda da baš žele da ljudi investiraju u Portal i onda isključivo igraju igre, ha?
Ne smeta mi ograničenje. Skroz sam ok da imam uređaj sa jednom jedinom namjenom, ako je ona kvalitetno odrađena.
Za multimediu imamo svi mobitele, neću sad kupovat JOŠ JEDAN uređaj za to. Uostalom, kud ću sa tim gamepadom oko displaya. Mora da bi to bilo najneudobnije gledanje youtubea ikad.
Muzika s druge strane je nešto kaj bi dobro došlo. Mislim da je PSP imao reprodukciju glazbe za vrijeme igranja.
That said, ne treba mi ovo uopće.