• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3 otvorio sezonu nagrada. Spider-Man 2 ni nominiran za PlayStation igru godine

Tako i jeste. Sveukupno objektivno Resident Evil 4 i Alan Wake 2 su "bolje" igre od Spidermana 2.

Opisao sam u temi igre koje probleme imaju, pisanje i jednodimenzionalni likovi. Pokušavaju stavljati fokus na ozbiljnost i osobnost likova ali sve je to li la, ni slučajno razina The Last of Usa ili Alan Wakea. Vidi se Insomniac comic potpis, facijalne expresije i animacije isto ništa posebno. Priča kako kome, teško je reći ali pacing i dizajnom prosjek. Subjektivno ako baš moram, priča mi je teški cringe 100x viđen u Spiderman univerzumu samo uz zamijenjene uloge. Previše rastezanja i prenemaganja prema završetku. Neiskorišten potencijal nekih likova.

Sporedni sadržaj previše razvučen i tek toliko da nabije satnicu. Misterijum trialsi zanimljivi kao neka vrsta chalengea iako prelagani. Side misija sa Howardom također no i to je nekak odrađeno zbrda zdola.

Grafika i zvuk nadprosječni kao i tehnička strana općenito no Spiderman 2 je dokaz da vrhunska grafika ne čini dobru igru.

Više cijenim 15h zanimljive igre nego 50h open worlda i ponavljanja istih radnji 10x.

Jbg, ovo sto vi tražite ili očekujete od Spidermana je moguće samo ukoliko ista ne bude open world. Ne može Spiderman biti The Last of Us kad to nema smisla. Ili Alan Wake 2. Po meni Spiderman treba biti ovo sto je - prokleto zabavna i igriva open world akcijska avantura iliti spektakl.

Ne kažem da ne bih igrao nekakvu mračnu, single player linearnu Spiderman igru, ali meni je Spiderman ovo. Predivno kretanje, predivan svijet za swinganje, spektakularne akcijske scene i odlična tučnjava. I priča mi je sasvim dobra bila. Zapravo sve sto očekujem od Insomniacovog Spidermana je da bude zabavan, a meni je itekako bio. Ne moze se u svakoj igri tražiti RDR 2 ili The Last of Us.