escoban Danas je screen od cod-a, sutra vec 15 sek video koji nemos skipat… Bolje bi bilo fanovima da se pobune
Nexus Reklamiraju svoju igru, svojeg studija. Nisu li fanovi bili oduševljeni akvizicijom? Neka ljudi reklamiraju SVOJ brend hehehe BTW. ovo samo govori koji je fail MW3 DLC kada ga moraju ovako naprasito reklamirat
Zero Koliko sam vidio za USA, Sony bundla i dalje COD MW3 sa novim Slimom. Umjesto da smanjuju ovisnost o toj franšizi i AB kao izdavaču, shitshow ovisnosti se nastavlja. Jebo ih COD, s reklamama ili bez. Kolektivno.
Torgue prayer Dobre stvari se dobro reklamiraju. Sve ostalo se reklamira reklama preko cijelog ekrana.
wooddiebone Ako na ikojem uređaju koji sam platio ikad vidim ikakvu reklamu unutar sučelja tog istog uređaja kojeg sam platio, onda taj uređaj ide ili natrag u dućan u kojem sam ga kupio ili razbijen na smetlište.
revo To vam je samo podsjetnik da kupite igru. Nije reklama. Jbg ljudi zaboravljaju da je ovo nova igra. Nije to MW 3 od prije, ovo je novi MW 3. Ja cu pricekat MW3 kad ce izac po 3. put