• Gaming Vijesti
  • Warner Bros slavi stoti rođendan sjajnim paketom igara za manje od 15 eura

Odlican paket, odmah se uzelo bez razmisljanja a i tu je charity 🙂

Super vrijednost, šteta što nema takvih bundleova za konzolnu ekipu

Šteta da nisu uključili Return to Arkham verzije Asyluma i Citya. Ovo nema baš smisla.

prayer

Ne bi se složio da izgledaju gore pošto je Unreal Engine 3 ostario ko nepasterizirano mlijeko, ali da, nije ih bilo na PCu, sad vidim.

prayer Super vrijednost, šteta što nema takvih bundleova za konzolnu ekipu

Probali su. Problem je bio u regijama, pa su brzo odustali. Npr. dobili bi ključeve za NA regiju, koju ne može aktivirati nitko izvan nje. Onda hrpa reklamacija, hejta, loše reklame…

Nemojmo se sada lagati, to puno vise zvuce kao izlike za lose prakse Sonyja/Xboxa koji zele u potpunosti kontrolirati prodaju na svojim konzolama.

U pravu si, djelomično. Sve se moglo riješiti da se kod kupovine birala regija za koju želiš ključeve. Ali za to je odgovoran izdavač, a ne proizvođač konzole.

Pa da, ako npr. imaju ključeve za EU regiju, onda neka ih tu i distribuiraju. Te zavrzlame s regijama su isključivo njihov problem. Ali mislim da je više do ovoga što Fićo veli, konzole i dobrotvorne svrhe ne idu u istu rečenicu. Što ih sprječava da rade stupidne istupe s načelnim podržavanjem političkih ili svjetonazorskih PR agendi kada to njima odgovara.

prayer

Ok, ima detaljčića koji su možda bolji u originalu, ali u globalu bi opet uvijek izabrao remaster.

Jednostavno nemrem više gledat taj 2009. color grading. Također je sve muljavo i isprano u orginalu. Svojevremeno jedna od najljepših igara uopće, ali danas jednostavno izgleda ružno.

Jedino što mi fali, ali ne previše, je plavi hue Batmanovog cowla i plašta, ali zeleni filter iznad svega je odvratan i rado mjenjam boju cowla u zamjenu za overall neutralniji color grading, pogotovo kad taj orginalni ne dodaje ništa artistički.

Steta sto nema za plejku, odmah bih uzeo

Zero Ali mislim da je više do ovoga što Fićo veli, konzole i dobrotvorne svrhe ne idu u istu rečenicu. Što ih sprječava da rade stupidne istupe s načelnim podržavanjem političkih ili svjetonazorskih PR agendi kada to njima odgovara.

Nema belosvetske zavjere. Izdavač je kriv, jer izdani ključevi više nemaju veze s proizvođačima konzola i distribuira ih izdavač.

A tko je kriv za regionalizaciju igara nego proizvodaci konzola koji diktiraju regije?

Ček, diskovi su region free, to znam sigurno.

Jako je šupački kaj su redeem kodovi region locked. Pogotovo kaj se oko diskova tolko hvalilo da su region free.