Boli me kifla za korporacije i Microsoft i Sony, gledam samo svoj džep kao što oni gledaju svoj. Microsoft windows 11 platio 4 eura, igre im odigram na game pass kojeg kupim na cdkeys..znam da ih boli kifla za mene, isto kao što mene boli
kifla za njih.
Isto tak me boli kifla za Sony….ak ne žele portati igre na pc ne moraju, kupio ps 4 pri kraju generacije, odigrao desetak ekskluziva koje su išle za sitne pare i prodao dalje. Tak mogu sa svakom generacijom.Od mene se slabo najedu kruha jedni i drugi😀
A najam igara po trenutnim cijenama, puna šaka brade. Rijetke su moje igre za koje trebam više od mjesec dana za prelazak. Zašto platiti 70 eura za disk verziju kad mogu posuditi digitalnu za max 15eura. Igara ima toliko puno i sve su duže kampanje tak da bum se rijetko više ikada odlučio ponavljati istu igru. Prošla su vremena kad je kampanja trajala 10-15 sati koja ti proleti pa ju repriziraš još par puta
Sad su igre po 30-50-100+ sati i kad ju idem reprizirati nakon desetak sati postane lagano dosadno pogotovo jer u međuvremenu izlaze nove igre, sa svih platformi, a igraš sve žanrove. I onda gledaš najave i vidiš da izlazi hrpa novih igara kao na traci .
Za mene smisao skupljanja igara gubi smisao, posudbe su idealno rješenje po trenutnim cijenama I tak mi je arhiva ogromna i pola toga nebum nikada odigrao