Postoje li igre za koje biste platili veću cijenu od standardne?
Nisam još nikada platio punu cijenu za igru, niti budem a kamoli preko te cijene
- Uređivano
Baldurs Gate 3 je savršen primjer takve igre. Igra trenutno košta “standardnih” 60€ a daje toliko kvalitetnog sadržaja da bi se doslovno svaki developer trebao sramiti. Kriminalno niska cijena za igru koju bi sigurno platio 100€ bez razmišljanja. Zbilja su stavili benchamrk za sve buduće igre.
Edit: tipovi su dali upgrade na Deluxe verziju potpuno besplatno svima koji su imali igru na Steam prije launcha. Šta drugo reci nego kapa do poda.
Sigurno.
Primjer GTA za koji se šuškalo da će bit $159 ili tako nešto.
To su igre iz kojih ljudi izvlače tisuće sati zabave tak da vredi.
Na žalost, kad bi to počeli radit kvalitetni developeri, počeli bi i oni drugi.
Digimoni.
Destiny.
Dao sam već sto novaca na nju, a dat ću još sto.
Bome nema. Vecina igara je procijenjena u kontekstu razvojnih i marketinskih troskova te je preslika stanja na trzistu. Ti novci koje uplatim najcesce nece vidjeti dzep developera, osim ako je igra neki indie, ali i onda si mislim da samo zato sto kupujem fini domaci sir, necu ga platiti 100EUR znajuci da toliko ne vrijedi.
Igre su u nikad boljoj poziciji po pitanju popularnosti i prodaje. Troskovi razvoja rastu, ali bome raste i zarada, sto se vidi iz redovitih objava o rekordnim prihodima. Jednostavno treba reci dosta u jednom trenutku.
- Uređivano
A jebemu miša. Zar mi nisi ti tvrdio da je Destiny odličan live service i da se može igrat bez trošenja love.
wooddiebone jesam. I je.
Ali kupuješ godišnje ekspanzije plus ako si lud, collector's editione.
Fortnite je besplatan, a vrijedi milijune.
Samo za svaki novi nastavak Broken Sworda. Doduše, za prosli sam i dao jedno €200 jer sam donirao preko Kickstartera za backers special edition s potpisom Rolf Saxona koji daje glas Stobbartu.
Ja sam dao 99$ za Battlefield 2042. Enough said.
Flipper dao jedno €200 jer sam donirao preko Kickstartera za backers special edition s potpisom Rolf Saxona koji daje glas Stobbartu.
Ja i dalje kupujem collectore/steelbook izdanja. Na videoigre gledam kao hobi na koji mi nikad neće biti žao dat pare. Naravno ne pre-orderam sve, jer bi morao raditi 4 posla, plus pre-order na PS store-u sam napravio nikad
Jebe mi se za cijenu kada kupujem nešto što volim.
- Uređivano
Na prvu sam htio zveknut automatski "ne postoje", al kad sam mrvicu razmislio, dao bi samo kad bi se izmislile sljedeće:
- Chrono Trigger ili Cross 2, al pod uvjetom da ga ne butcheraju
- Neki novi Deus Ex pod nazivom Insurrection ili tako nešto, smješten od 2072 na dalje
Za novi nastavak tony hawks pro skatera ili dobar remake starijih (kao što je bio thps 1+2) i to bez razmisljanja.
Half Life 3. Dao bi bubreg