• Gaming FFA Focus
  • Osvrt na Modern Warfare 3 betu: Nadogradnja “dvojke”, ali zabavna igra

Ako je kretanje brze i TTK veci i jos recoil smanjili, uf ne znam, to su mi obicno najbitnije stvari i tu volim tromiji i sporiji gameplay. TTK mi je tu najbitniji i 150 mi se cini apsolutno previse.

biver

Ako si amer sa dobrom vezom veci ttk je top jer kad nama ne radi potrosis i 30 metaka i nemozes ga ubiti kad radi nekih 7 je dovoljno.

Jucer smo igrali i nikome se ovo ne svida, ponavljan uzasna beta i igra najgori cod unatrag i jedini unatrag par godina koji necu kupiti.

Jebiga @Tzereen nije mjerilo jer cod ne igra

Miro A gledao sam malo stream, djelovalo mi je ko Division na momente, ono wtf kako ga nije ubio, a cijeli ispremnik istreso u njega. I jos k tome onaj kretenizam sam vidio sa battle rage-om koji aktivira god mode prakticki, to je bas zbljuv, a cini mi se da ce bit meta na pocetku i to je tuzno.

biver

Igra je ubrzana a mape su stare koje su pravljene za drugaciji gameplay i sad su meni užas, sve su mali uski prolazi idealni za kampanje. Preglednost je uzasna, a prode recimo neko vrime da se pojave slova iznad suigraca pa ko manijak pucas po svojima. Oruzja su grozna sve isti kurac.

Tko igra cod nema se cemu radovati

Ja sam u svakom codu igrao iskljucivo hardcore mode, obicni mp mi nikad nije lezao

[deleted]

A igrao si ga bas radi toga sto se tamo nemoze desiti da ga gadas u leđa a on se okrene i ubije te. Hardcore bi u dosta codova ponistio losu vezu. A u nekima ni to nebi pomoglo.

Prosli cod i pretprosli su imali manji ttk pa si mogao i normalan mod igrati.

Ali ako je manji ttk strimeri nemogu izvoditi cirkuse i onda ne igraju i sa time manja gledanost i jos manje ljudi igra.

Imaju ljudi i optiku pa im je isti kurac.

A najvece sranje je sto ne spaja po vezi nego po skillu pa te spaja sa degenericima koji pitaj boga kako se spajaju i onda imas ono sto imas

Dobro Miro, ja ne znam kad je tebi išta bilo dobro u zadnje vrijeme.

Meni je ovo bilo bolje od prošlogodišnjeg emwea.

Potpis na sve sto je Miro napisao. Nasoj ekipi koja redovito igra COD, nikome se ovo nesviđa. Mislili smo mozda ce nas nostalgija za tim starim mapama malo vise potaknit, ali 0 bodova. Los GP i serveri su presudili… Pozdravljam se sa igrom do slj nastavka tj bete.

Tzereen

Ne pricamo o SP igri nego o MP serijalu koji igramo godinama i ulupali smo tisuce sati a ti ga zaigras betu ili mozda malo kad izade i kakvo ti onda mozes biti mjerilo?

Ljudi sa kojima san igra su razocarani, a ono najgore zanimanje je ravno nuli proslu betu nas je deralo uvik krcat party sad nigdi nikoga

TTK u MW2 je bio kriminalan, to je bilo kao da hardcore igras. Ovdje imas priliku odreagirat i dobit fajt a ne ko prvi pukne gotovo.

Uglavnom CoD community nikad nece bit sretan. Doslovno su vratili sve sta je IW sjebao u prosla 2 nastavka - ne valja. Htjeli su nove mape da nije copy paste, dobiju nove mape mape su trash - ne valja. Oce stare mape jer su te najjace ikad, dobiju stare mape - ne valja, copy paste itd…

Nema goreg communitya. Meni se recimo ne svida sto sledgehammer nema finesu ko IW, oruzja zvuce plasticno, grafa je losija i zvuk opcenito, ali ono najbitnije gameplay mi je puno puno bolji ovdje nego MW2, ono je bila abominacija s onim perkovima koje dobis na kraju matcha, koraci koje cujes 5km dalje pa niko neće hodat, mini mapa, kretanje kao da imam tonu stvari na sebi itd. Apsolutno mi nije jasno da je nekom ono vise odgovaralo.

DarkPunisher Stare mape nisu vise klasicni cod-ovski 3-way sto je bilo dobro nego sad preradjuju stare mape i dodaju multilevel i razlicite hodnike i puteve cime se gubi klasican strateski pristup i nacin igranja poznat iz proslih igara prije nego je to implementirano. Ne kazem da je to nuzno lose, ali nekome kome se to svidjalo tada ovo se nece svidjet sigurno. TTK od 150 je rpg-like odluka po meni i tome nikako nije mjesto u fast paced mp igri. Ja sam uvijek volio mali TTK, a ako je bio previsok kao sto ce vjerojatno biti slucaj ovdje, onda igram samo HC i to je to. U svakom slucaju probat cu sad kad se otvori 14. pa cu bit pametniji, ovako samo mogu nagadjat na temelju streama i tudjih iskustava.

biver Pošteno, probaj u svakom slučaju pa vidi.

I da, koliko sam ja uspio vidjeti mape su identicne kao prije samo uz dodatak vrata, logicno Ha-Ha-Ha

katastrofa, reskin mw2, cashgrab u svakom pogledu

Nit je igra zabavna nit je ista inovativno ist k.. ac samo drugačije zapakirani šteta 😑

Probao betu i pogorsali su skoro svaki segment.

Teško smeće od igrice…

Drugi vikend poceo, odigrao 2 matcha i vidi se da napokon slusaju feedback.