Koju igru ste odbijali igrati, a onda vas je potpuno osvojila?
The Witcher Wild Hunt - odbijalo me od jedinice jer je kombat bio užas + jednostavno nekako nisam za RPG-ove. Osvojilo me sve, jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao i čekam trenutak kad ću moći ponovno odigrati cijeli sadržaj (prošao sam samo main story i malo side questova).
- Uređivano
Mass Effect. Nisam baš fan RPG-ova, ne trčim odmah igrati svaki koji se pojavi, ali neke iznimke mi na kraju budu odlične. Tako je bilo i s Mass Effectom, toliko hvalospjeva sam čuo da sam se ipak odlučio barem probati i primilo me od prvog trenutka.
FFXVI….samo obrnutim redoslijedom
Uncharted - od onog "nema šanse" pa do "pa ovo i nije toliko loše"
Tony Hawk's Pro Skater 1 i 2. U ono vrijeme nisu me baš privlačile skaterske igre i bez obzira na viskoke ocjene nikad nisam imao želju nabaviti dotične naslove za PSone. No, izlaskom remastera za PS4, odlučio sam im ipak dati šansu i bome se zabavio.
Još u srednjoj školi nisam mogao smisliti RPG žanr i niam mogao vjerovati da to netko igra i da je to nekome super. U to vrijeme sjedio sam s jednim kolegom u klupi koji je bio veliki fan Final Fantasy serijala i krv mi je popio s tim. Da ga skinem s one stvari rekao sam da ću probati FFIX koji je tad negdje izašao. Uglavnom, to je bio najbolji potez ikada. Ne samo da se radi o jednoj od najboljih (ako ne i najboljoj) igara svih vremena koje sam igrao već sam postao veliki zaljubljenik u RPG žanr te odigrao desetke i desetke naslova u kojima sam uživao i u kojima još uvijek uživam.
Zašto si mislio da je Uncharted loš?
wooddiebone Jer ima ukusa.
Lp
Pa Tomb Raider je poor man's Indiana Jones
wooddiebone Pa Tomb Raider je poor man's Indiana Jones
Ja sam tak za FF14 imao mišljenje da je loš mmo i onda sam uzeo godišnju pretplatu :-)))
NieR: Automata
Jrpg zanr. Obozavam oduvijek zapadnjacke fantasy rpg-e, ali nisam kuzio kako netko moze igrat to japansko sranje. Do FFX i Dragon Questa 8. Od tad i nije bas sranje vise.
- Uređivano
Silent Hill 2.
Nisam bio veliki ljubitelj horora u svim medijima kao klinac, ali me je nešto privlačilo žanru. Jedinicu sam igrao na PS 1 dok sam bio u osnovnoj, ali sam odustao kad sam došao do "druge" škole. Kada su počeli previewi za dvojku, nisam bio zainteresiran ali pozitivne rane impresije su me nagnale da ju isprobam kada sam eventualno dobio PS 2, što je bilo godinu-dvije nakon igrinog izlaska.
Igra je izvrsna, otvorila mi vrata žanru te me traumatizirala dobrih tjedan dana.
10/10, would get spooked again.
Demon Souls ( prvi originalni).
Pokušao nekoliko puta i nije mi se svidjelo. Stavio prodati na Njuškalo.
Hvala Bogu nitko se nije javio. Ružno vrijeme, nisam imao ništa drugo igrati.
Opet pokušam i zaljubim se u igru a kasnije u sve Soulse.
Alien: Isolation
Horore ne podnosim. Igre a ni filmove.
Par ljudi mi je govorilo da je igra dobra ali odbijao sam igrati.
Ne znam zašto sam joj na kraju dao šansu ali drago mi je da jesam. Fenomenalan naslov.
Persona 5
Anime spika i borba na poteze.
Prvo me ne zanima a drugo ne podnosim.
Kopriva me nahajpao koliko je hvalio igru.
Odigrao. Jedna od najboljih ikad.
XCOM.
Uvik san volija strategije ali nikako potezne pogotovo 3D.
Preskočio prvi skroz i onda tako i drugi.
Ali stalno mi iskakao na you tube-u, pa konta aj iden pogledat. Nakon toga, hm nije tako ni loše.
Sve ostalo je povijest. Dvojka top 3 ikad
Final Fantasy X
Bio tupavi klinac i smatro igru čistom gluposti.
Frend posudio original, igro sat vremena, i dalje glupost. Pa još sat vremena, ajde, mrvu bolje. Pa se kroz nekih 15-ak dana to pretvorilo u 120h opsesije. Mislim da mu još nisam vratio igru.
Hades & Guacamelee
Pogotovo ovaj drugi. Miro mi cvili na telefon kak je to sve zakon, ovo ono, ja kolutam s očima i titram mu po jajima "da da, u pravu si, super su igre", a nema boga da bih to pokrenuo.
I onda pokrenem i nemrem ugasit. Jbni Miro…
Horizon Zero Dawn
Igrao na početku 2020. nekih 2 sata, bila mi je ok igra, ali nekako me nije uhvatilo da ju zaigram opet. Prođe godina dana, probam opet, i ista stvar. Na kraju frend odigrao kad je stigla na PC, kaže najbolja igra koju je ikad igrao pa me malo zaintrigirao. Dam joj još jednu šansu početkom 2023. i bila mi je super, platinirao ju i odmah kupio nastavak Collector's Edition za neku siću te i njega platinirao. Prvi mi je dio bio malo bolji, ali oba su mi super!