Igrao sam Phantom Liberty i čuvenu 2.0 nadogradnju. Mogu oni potrošiti i milijardu dolara, ali Cyberpunk nikad neće popraviti i učiniti igrivim. Strukturno je potrgana igra.

I prvi put kad su "fixali" igru je to skroz korektno radilo, sve ostalo je bilo problem.

weky nije strukturno potrgana igra, jer igra sljaka. Ovo je sadrzajno nedostavljena igra. Velika razlika

Isplatit će im se definitivno ovaj redemption. Al za ubuduće se nadam da će im bit jedna prilična lekcijetina.

Vrlo skupa lekcija, no realno nisu imali izbora ako žele vratiti brand value kojeg su stvorili. Bilo je očekivano da će im pasti dionice budući da povrat investicije sigurno neće zadovoljiti njihove dioničare. I tek trebaju pokazati da mogu ponoviti hit kakav je bio Witcher 3, i to na potpuno novoj tehnologiji s kojom nisu još radili.

fensisuperstar peca ili ne peca, pise istinu, samo netocno. Nece nikada biti igriv iz drugih razloga. V2.0 nije mesija od patcha niti ce igra ikada dostavit obecano

Ja odigrao osnovnu igru, meni dosta dobro bilo, nije da me odusevilo, ali moram priznat da lijepo izgleda i radi fino na series x i nije mi bilo dosadno, a prosao sam sve u igri.

Dovršetak, a ne popravak. Konačno završen development i ovo je sad izdanje koje je trebalo biti kad je izašla.

A druga stvar je što je i ovo razočaravajuće stanje u odnosu na sve što su najavljivali.

Nisam još naišao na igru koja je sve zadovoljila pa tako nije ni ova. Skroz normalno, ne postoji takva igra.

Znači 5% ljudi smatra da igra ne valja. To znači da se nije svidjela svima, jer takva igra ne postoji.

Tak da će uvijek za svaku igru biti pozitivnih i negativnih mišljenja.

Ne postoji igra za koju će biti samo pozitivna mišljenja.

Ne postoji igra za koju će biti samo negativna mišljenja.

Mišljenja mogu biti podijeljena polarizirajuća igra.,

Igra može imati poglavito negativna mišljenja, slabo prihvaćena igra.

Igra može imati poglavito pozitivna mišljenja, dobro prihvaćena igra.

Ali nema igre sa samo pozitivnim mišljenjima, ova igra ima više tisuća onih kojima je sranje.

Želim reči da svatko ima pravo navoje mišljenje, a mišljenje je kao šupak jer ima ga svatko

Koga briga za tuđe mišljenje.

Može 99ljudi misliti da je nešto super, a ja jedan da nije i kaj me briga kaj njih 99 misli, isto kao što njih 99nije briga kaj ja jedan mislim, ili ih ne bi trebalo biti briga.

Isto je sa recenzijama. Ljudi jednostavno imaju potrebu da podjele mišljenje, da se izraze, ili vole saslušati tuđe mišljenje….ali na kraju dana volim jest kaj meni paše a ne kaj netko drugi smatra finim

Da su bar išli u immersive sim ili light immersive sim kao Deus Ex Mankind dulogija.

Deus Ex im je bio najbolji primjer što i kako treba naglasiti od mehanika i mislim da bi igra masno profitirala od takvog pristupa.

Cyberpunk je nevjerojatno atmosferičan i ima odličan combat, ali bez tog elementa imerzije koji je bio najavljivan kao glavni selling point, ja ću se još uvijek referirati na Deus Ex kao definitive igre cyberpunk žanra.

Sterlok to si ti postavio tezu i sad se drzis toga. BD3 je dan kao primjer iznimno kompleksne igre koja se eto 95% ljudi svida, dovedena je u zavidnu razinu zavrsenosti, bogata je ssdrzajem u vanila izdanju i kvaliteta se vidi na svakom koraku.

Sa druge strane, ti svojom tezom pokusavas tu istu igru izjednaciti sa proizvodom koji je bio predmetom najkontroverznijeg izlaska u povijesti, ciji popis izbacenih ili nedostavljenih stvari stane na A4 papir pisan fontom 12, igru sa laznim marketingom, igru koja je donijela gubitak od 2 milijuna dolara zbog refunda, igru koja je izbacena sa PS storea, igru sa popisom fixeva od par stranica, te igru koja zapravo nikad nece ni biti dovrsena.

Ok, super da ti se sve svida sto igras, ali ne idi u smjeru izjednacavanja svega i svacega, jer postoje neki standardi koje ipak treba gledati.

Ne možeš standardizirati subjektivan doživljaj zabave.

Ja uopće ne pokušavam izjednačiti ove dvije igre, samo kažem da nema te igre koja će se svidjeti svima i koja neće imati negativno mišljenje, tj. nije moguće ugoditi svima.

Mene npr. BG 3 uopće ne zanima, prekomplicirana je da bi mi bila zabavna, neda mi se ni potruditi…slično kao za bilo koju dark souls igru, doslovno mi se gade…što ne znači da nisu kvalitetne….na kraju dana koga briga kaj ja mislim o igrama koje mi nisu zabavne.

Sterlok ne mozes zabavu, ali mozes kvalitetu i obecani proizvod. Ako ti netko kaze da ces dobiti coupe, 590 konja, sport mode i auto konkurentan u utrkama, a ti dobijes elektricnu skatulu koja ide 45km/h max, onda imamo problem.

Sto se tice ostalog slazem se

Ne pratim kaj se obećava niti vjerujem istima ako nekaj pročitam usput. Većinu toga kaj se piše i zaboravim do izlaska igre. Tak da mi to ne utječe na krajnji sud. Previše toga izlazi da bi se sve pratilo, doslovno igre izlaze ko na traci.