Što tu treba remasterirati osim ubaciti podršku za 60 FPS-a da mi je znati. Igra i danas izgleda savršeno. Čini mi se da će to "Remastered" biti ubačeno samo da se ugrabi još koja para.
Remasterirani The Last of Us 2 za PS5 sve je bliže izlasku
- Uređivano
Brijac Patchirali su 60fps vec davnih dana, ja mislim da cemo dobit jos dualsens support i 3daudio mozda 120fps… Ugl ovo smatram kao ajde ako vec releasamo na PCu izbacit cemo i za ps5 “remasterd” pa ko kupi kupi.
Ali vidit cemo… Mozda nas ND sokira i kaze da je free update za sve koji imaju TLOU2
Pa onda još gore, doslovno izdaju novu verziju sa "novitetima" koji u 99% slučajeva idu kao patch.
- Uređivano
Btw. evo link pa morete ispravit clanak ako stvarno pise da fali 60fps
@Brijac a nezz Tsushima je dobio DLC sa upgradeom, ja se potajno nadam nekom DLCu mozda Tommyeva prica ili bar MP mode kao u prvom TLOU ali mislim da su samse za to ispod 5%. Koliko sam ja citao jako veliki dio igre je i onako bio Cutan mozda nam daju nesto od toga prije cuta se prica odvijala u 5 dana ne u 3 ako se dobro sicam…
Ma ne vjerujem, TLoU2 je bio promašaj, taj IP je mrtav
- Uređivano
Brijac Mos mislit sta je mrtav… Hateri su sve pokusali da ubiju IP i dosta su mu nastetili iako je realno jedna od najbolji igri u zadnjih 10god ali masa ljudi obozava ovu igru velika ali tiha masa… Ali necemo duzit o tome mislim da smo bar 100x zvakali tu temu…
Kako god bilo nakon ovoga sa TLOUMP mislim da ND mora se izjasnit i bar teasat novu igru trenutno su gori od R* ovi bar imaju GTA online pa razumim da oce milkat dalje a ove iz NDa nekuzim niti malo
Brzo ipsravite u članku jer podršku za 60FPS igra već ima jer su izbacili patch bili tako da…
Jedino što ćemo dobiti je full price 69.99€
- Uređivano
Jesus. Iste spike svaki put.
Igra kurca ne valja. Igra je propala. Igra je lažno oglašavana. Pravi fanovi su razočarani. Marksman kao najveći fan igre je obožavao jedinicu, ali ovo je bila travestija. Igra veliča gayeve. Igra je woke. Neil Cuckmann. Razočaranje.
Svaki jebeni put.
Ali koji je steam review za igru, is what i want to know