• Gaming Vijesti
  • Beta za Modern Warfare 3 kreće ovog vikenda. Evo kada točno i kako “upasti”

Ja se stvarno nadan da ce beta biti ok jer ovo za sad sto vidin je 70e dlc a ne nova igra.

Warzone i dalje izgleda uzasno i ne vidin se da cu to igrati, mp ko mp biti ce fora radi novih mapa kampanju prodes i zaboravis.

Jedino zombiji izgledaju zanimljivo.

Bas mi se izgra malo fps mp ali izgleda da i dalje nista od toga

Beta je užas

Tu pricamo o jebenom dlcu i opet svega fali.

Modove nemozes birati pa moras igrati ono sto nevolis tipa hardpoint, nema SnD moda.

Preglednost je nikakva, cak i imena kasne pa u previse slucajeva gadas svoje igrace, veza je klasicno cod govno. Nema nostalgije za mapama jer sad je gameplay drugaciji i mape su mi iskreno gore nego neke novije. Valjda je samo dojam bio prije su mape bile bolje.

Meni je ovo za sad najgora cod beta dojam koji san ikad dobio. MW2 beta mi se ful svidila a ovo je posrani dlc

Miro Meni je bas dobar dojam, ttk bolji, movement puuuno bolji, mape imaju dobar flow.

Jest da sam odigrao samo 3 matcha, ali sve to skupa mi je djelovala puno puno fluidnije i mesnatije od mw2.

DarkPunisher

Mw 2 san stao igrati pocetkom godine, skinuo sam opet prosli misec i izdrza san 2 meca. Tu mi je tesko i ta 2 meca odigrati.

Cekan oce li dati SnD da probam nakon toga brisanje a warzone novi necu niti probati jer izgleda isti kurac kao prosli.

Miro SnD majka, to ce puno ljepse igrat nego na govnetu od MW2.

Warzone mapa ako nista djeluje verdansky pa cemo vidjet, makar nikad necemo dobit feeling mw2019 i warzone 1.

DarkPunisher djeluje verdansky

Djeluje ako pogledas slike ili iz zraka

Ako pogledas gameplay isti kurac ko prosla

Imali su sve usrali su sve

Joj sad kad im ovo prode najebali ste, ovo je sljedeci korak ljenosti… Igra je totalno ista poigrali su se sa movmentom iskoristili su stare mape i tjt. Sljedece god ce opet usporit pa onda ubrzat i tako u krug… Ja neznam za igre ovog tipa ili sportske igre koje su svake god copy/paste dal je potrebno vise od 10 zaposlenika mislim sta ti ljudi rade?

Ja sam jako zadovoljan s betom. Napišem danas nešto.

DarkPunisher

Ma nevirujem im nista vise.

Jednostavno idu u smjeru koji mi ne odgovara a konkurencije nema jednostavno najgora pozicija za gamere a najbolja za njih.

Jer dati stare mape kap taknuti kretanje i dodati tako reci ista oruzja pa to naplatiti punu cijenu samo moze neko ko nema konkurenciju.

Jedva cekan da odu na xbox da vise nemoran niti truditi se probati betu.

I super mi je sto su ikone za oruzja jos od ikona iz mw2 uzas

Miro Mogli su bar ovaj uzasni menu prominit i idalje im je sound u kurcu korake nemos nikako prepoznati jesu gore/dole/livo desno …

escoban

Mogli su minjati oni svasta ali nemaju potribu kad nemaju konkurenciju ali pasti ce gamadi sila kad tad

Evo igrali smo malo grupno i bez imalo sumnje ovo je najgora beta do sad. Mape uzas gameplay prebrz ttk kriminalan za nas sa losijom vezom a to smo imali svi iako su neki ne optici. Oruzja boze sacuvaj nikad gori sniper nisan vidio u rangu sa dragunovom iz mw2019.

Nista u ovoj posranoj beti nije bilo sto bi me barem milimetar priblizilo kupnji