• Gaming Vijesti
  • Potvrđeni su PS+ Essential naslovi za listopad: Survival horor, Farming Simulator i hit RPG

Taman mi ga frend posudil neki dan, al sam se dvoumil pokrenut. Još i stigo Separate Ways, odjebo sam Calisto kompletno.

A sad mi se igra Lies of P, Calisto bi moro igrat na brzinu, prek kurca.

Ovak ću si ga skinut u miru kad će bit suša.

Tuhy Ovak ću si ga skinut u miru kad će bit suša.

Onda si sretan jer kod tebe je stalno suša.

Giphy - The Office Finger Guns GIF

Ne zanima me Farm Simulator.

Callisto mi se čini ok ali premalo je vremena a previše dobrih igara tako da…

Ubaciti ću ga u košaricu pa tko zna.

Možda mu i dam priliku nekada.

StarFox_N Callisto je meni bio odlican, to je kratka igra, zavrsis u 2 popodneva po par sati

Bit će još jedna igra za koju se ne zna ili? Znam da su do sad po tri igre dolazile.

Brijac trebala bi biti još jedna, no vjerojatno neki manje atraktivan naslov s obzirom na ove dvije.

FFA je promijenio naslov Potvrđeni su PS+ Essential naslovi za listopad: Survival horor, Farming Simulator i hit RPG.

Igrat ću Weird west, nadam se da je bolja nego Desperados 3 koji mi je bio ok dok nije postao pre konfuzan i nepregledan.

Taman mi se igra tak nešt odozgo.

Kikiller Te dvije igre samo izgledaju slično zbog perspektive i settinga, gameplay je zapravo skroz drugačiji. Weird West je akcijski RPG, meni je bila solidna igra, ali sam prestao nakon 6-7h jer je uletilo nešto drugo i jbga.

Na konzoli mi je bilo malo nespretno ciljati dok nisam promijenio način ciljanja, mislim da postoje opcije da bude kao twin stick shooter ili da ti uvijek cilja tamo gdje gledaš (kao obični shooter), ova druga opcija mi je bila puno preciznija za pucnjavu pa eto ako se nađeš frustriran time, probaj promijeniti.

horoathos

Hvala, baš sam malo vidio gameplay sad i da drugačija je, setting je sličan, ali akcijski rpg mi bolje paše tako da se još više veselim igri.

Igrao sam Dead nation i tamo mi je bilo odlično napucavanje.

Ako je upola kao DN bit će super.