Igrao na početku i stvarno je dobro bilo, pogotovo s ekipom, ali odustao radi varalica. To je prokletsvo free igara, banaš ga, lik napravi novi račun i ajmo ispočetka.

Kikiller

A čuo sam nešto da su banali ljude po hardware id-u ili tako nešto, ali eto u međuvremenu izgubio volju za igranjem.

Ja bi rađe igra i sa varalicama na staroj mapi i starom warzoneu nego pokrenuo novi.

Najgore sto je snaslo cod je warzone 2.0

Treba isto biti specijalac da unistis tako brzo nesto sto je bilo tako dobro

Miro

Ma ajde, pa gutaju se novi skinovi za Snoop doga i Nicky i ostale barbike kao sedativi. Samo od toga zarade za penziju lagano.

Ali da, Verdansk bi i moju ekipu vratio. Makar ne znam jel to želim opet, svaki dan cijeli dan vorzon 🙁

Kikiller

Moje ekipe nema, ovo novo govno nas je rastiralo.

Evo vidis da vec sad pucaju na nostalgiju sa starim mapama u multiju, mislin da ce i mene sa tim sjebati da kupim.

Viditi cemo sto ce biti, a i dok god nismo na dedicated serverima nema tu puno srice

Miro Po novim info, mp ce bit duplo bolji od ovog u mw2 sto mi je nepojmljivo da SH mora popravljat sranja od infinitya.

Ovi su tolko zabrijali sa svojom vizijom da ih jednostavno boli k za player feedback. Duplo gori mp od mw1 a warzone da ne pricam (makar su ga popravili dosta od pocetka)

DarkPunisher

Ma infinity nije ni radija ni mp ni warzone mislin da je cak to govno od SH bilo ukljuceno.

Ili govna kako sjebu samo prebacuju na drugi studio da je on kriv.

A viditi cemo betu kakvo je stanje

Miro Mozda warzone i nije, al za MP sam 100% da jesu. Sjebali su ga zesce i onda sad vidis Favelu, Skidrow, Estate itd i evo tebe opet nazad Ha-Ha-Ha

DarkPunisher

A tocno pucaju na nostalgiju, ali dok god ne dode neki fps koji ce im biti konkurencija dobivati cemo kurac svake godine

Suzu sam pustio, uzasno mi je zao

Odigrao sam jedan meč i pobjedio. Poslije toga vise nisam igrao jer nije bilo izazova za mene.