Pa hipotetski bi mogli, jer su next-gen strpali u džep.
S druge, realnije strane, njihova najjeftinija "konzola" je 1300+ Eura.
Pa hipotetski bi mogli, jer su next-gen strpali u džep.
S druge, realnije strane, njihova najjeftinija "konzola" je 1300+ Eura.
Konzola ima jednu namjenu. Smartfon ima visestruku. Ne kazem da je cijena opravdana, ali ajde ljudi, malo perspektive.
Mobiteli nisu i nikada nece bit gaming konzole. Hvala, lp
Svi cete vi zavrsiti na PCu pod okriljem Microsofta. Lp
Fico Konzola ima jednu namjenu. Smartfon ima visestruku. Ne kazem da je cijena opravdana, ali ajde ljudi, malo perspektive.
Je. Slažem se. I iPhone Pro opravdava svoju cijenu sa sto drugih stvari.
Ali ne mogu skupiti kritičnu masu gamera koji će kupiti iPhone radi igranja, ni kritičnu masu korisnika iPhonea Pro koje zanima AAA gaming.
Jedino ako te čipove s vremenom ubace u Apple TV pa da on postane "konzola" + naravno hrpa Macbookova na tržištu koji su skroz sposobni vrtiti igre.
weky Dobro, mislim da je i dalje rijec o preskupom uredaju, no to je mozda diskusija za drugo vrijeme.
Da, sanse da skupe takvu ciljanu publiku u velikom broju nije velika, ali ja na ovo gledam iskljucivo kao marketing i nacin da svoju postojecu bazu korisnika uvuku u svoj gaming ekosustav koji ce se vjerojatno temeljiti na pretplatama na njihovom ducanu itd. Svi ostali su dobrodosli plus.
Kad bi moga sa “konzole” prebacit sliku na TV bez laga i sl. onda bi i bila najbolja konzola…
Ja sam najljepši i najpametniji, tvrdi moja mama.
Fico Dobro, mislim da je i dalje rijec o preskupom uredaju
Ovisi za što ga koristiš. Ako ga koristiš za zvat slat poruke i okidat selfije onda da.
Genesis Većina igara za mobitele se dosad posebno razvijala za tržište mobitela. Ovo je sada takav skok da praktički mogu samo portati igre na telefon i prilagoditi sučelje (iako nikad neće niti može biti u rangu igranja s kontrolerom i uređajem spojenim na veliki TV). Mislim da nema nekog straha da će se većina studija prebaciti na developing igara za mobitele, kao što nisu ni dosad uostalom. Ta tržišta mogu koegzistirati bez problema.
za 1300€ i bolje da bude i gaming konzola
S obzirom kako im je neslavno propao projekt Pippin s kraja 90ih ( iz doba dok je Steve Jobs bio izbacen iz Applea) mozda su ponesto i naucili u 25 godina intervala.