Službeno je potvrđeno da rade na trećem dijelu?
Horizon Forbidden West dobit će posebno kompletno izdanje
Kud već treći dio a nisam odigral još ni prvi zbog pomalo dosadnjikavih ponavljajućih misija. Jel drugi lošiji ili bolji od prvog u tom djelu?
Onda neću ništa propustiti ako ne odigram HFW?!
Miriši na PC najavu.
Zero Prepostavljam da ce Sony svoje uspjesne IPjeve prosljedivati drugim studijima kad glavni zavrsi svoj dio price, ala nesto sta rade sa Unchartedom. IPjevi ce tako ostati zivi, nova studija ce mozda donjeti nove ideje a studiji koji su stvorili IP mogu se prebacit na nove stvari sta je super…
TITANXIS meni recimo universe fora ali likovi dosadni ko proljev.
Jedina dva dobra lika bio pokojni lance reddick i jedan od side charactera, prica ono meh, gamplay ok al nis novog. Slobodno pogledas na yt video ak te prica zanima.
Daleko od toga da je igra loša il neš samo ono niš specijalno
I sam takav dojam stječem za prvi dio. Svijet i sam okoliš su predivni. Misije su mi suhoparne, međutim takve su većinom OW igre, slična šablona a jedina razlika je u samoj radnji što i kako što činiš i ak te to zabavlja, onda je ok.
Dosadno mi neutralizirati razne robotske životinje a jedina zanimljivost u svemu tome leži u zauzimanju kontrole nad ponekim robotima, ne znam jel se mogu sve životinje tako jer nisam odigrao do kraja ali to mi je cool i tad sam hepi kad imam kontrolu nad jednim takvim robotom koji me do maloprije napadao.
Priča mi je ok i ustvari samo me ona zanima kaj se zbiva.
Da skratimo priču, propušta ponajbolju igru generacije.
Ako je ponajbolja igra prica o ponajdosadnijoj igri današnjice, onda da
Skoro pa bih se slozio s @Tuhy, no zavrsnica igre je toliko zbrzana da mi je bas pokvarila ukupni dojam. U kombinaciji s borbom koja je nerijetko slampava zbog razno raznih razloga, mislim da su ipak previse fulali za ponajbolju igru generacije. I dalje odlicna igra, ali da barem nije bila zbrzana pred kraj, mislim da bi bez problema nadoknadila nedostatke u borbi.
Na stranu to sto ne bih rekao da je toliko dobra da se krasi titulom ponajbolje igre, i dalje mi je jedna od najdrazih igara generacije s impresivnim skokom u kvaliteti naracije. Jedva cekam trojku.
Meni je igra (obje) stvarno dobra, sve je to dobro napravljeno. No, ako ju netko nije igrao, ne bi baš išao tako daleko i tvrdio da je ostao bez generacijskog iskustva. Može se i bez nje, nema tu neke revolucije.
Meni je baš posebna. Setting mi nevjerojatno paše. Taj miks arhaičnog i modernog, tehnologije i prirode. Baš dobro.
A da ne spominjem vizuale, mislim da je ovo najljepša igra za igrati na HDR OLED-ima. Baš prekrasno. Naravno, sami vizuali i setting ne znače ništa, ako i drugo ne valja, a po meni itekako valja. Combat je baš zanimljiv jer je na prvu jako jednostavan, ali opet kompleksan. Baš je ono - easy to learn, hard to master. Može se definitivno cijela igra proć s jednim jedinim oružjem, bez korištenja različitih tipova damagea, ali isto tako se i može eksperimentirati.
A skok s jedinice na dvojku je baš vidljiv i definitivno dobar primjer kako se radi nastavak. Napredak je vidljiv u svakom segmentu.
Ali kužim da nije za svakog. Na prvu odmah odaje dojam još jednog AC klona za što su ljudi počeli gubiti interes.
Jedinicu odigrao, dvojka me još uvijek čeka u backlogu. Meni je prva igra bila bas za čvrstu osmicu - super zabavna, no ništa revolucionarno ili ne znam, TLoU level storytelling. Koliko čitam vaše komentare, dvojka je isto na tom tragu, no svejedno je šteta ne odigrati.