• Gaming Vijesti
  • Kreator God of Wara o Starfieldu: Najbolja igra koju sam ikad igrao

Super su mi ti celebritiji kad nešt igraju, a igraju u principu nikad ništa - pa im je sve najbolje ikad 😃

Zar je SF toliko dobar?

Ne mogu ja to igrat na svom antičkom kompu a konzolu bome nebum kupoval.

David i nije neš onda prije igral jer ima igara koje su vrh.

Uostalom uvijek ćemo po prvi puta naići na neku nama najbolju igru u svom gaming stažu.

Možemo raspravljati o tome. Kad idem gledati svoje najbolje i najdraže igre, to su većinom naslovi koji nemaju najbolje ocjene. Imaju mane zbog kojih im ni ja nebi dao najbolje ocjene, ali meni su najbolje/najdraže/najviše sam ih igrao

Fenix

"Kreator FFA Portala o Starfieldu: Najbolja igra koju sam ikad igrao"

TITANXIS Ne znam sta da ti kazem, ja ga ne mogu igrat jer mi izaziva motion sickness nakon pola sata, jucer morao ugasit konzolu cijelu i sjest na kauc bez gledanja u ekran da se dobijem. Ne sumnjam da je igra odlicna, ali kriminalno lose radi na konzolama.

Vjerujem da je igra top,no Jaffe mi nije mjerilo…od odlaska iz SMS nije napravio ništa zapaženo stoga GoW nije to što je zbog Jaffea nego zbog Santa Monica Studiosa….

foggy ako to nema težinu, ne znam što ima

biver

Na stranu grafičke kvalitete igre koliko sam vidio su vrlo solidne.

A sa druge strane što si spomenuo na početku, onda bih i ja imal sličan problem. Kad mi bude puno izmjena scena, predmeta i sl. u većoj brzini na ekranu tad mogu dobit vertigo.

Veliš na konzolama je lošija izvedba, to je razumljivo ali gornji problem bi mi došel i na kompu kad bih igrao.

biver

A jebiga 30fpsa uz dosta padova. I kad igras iz prvog lica non stop se vrtis pa osjetis to stajanje i smeta.

Tribalo je ponuditi 60fpsa jer da iovako vidin neku brutalnu grafiku bogami nevidim

Fenix

Neda ti bog da napravis neku temu sa top 10 igri jer cu se ubiti dok sastavim svojih top 10

TITANXIS Nisu graficke kvalitete prijatelju nego uzasno los performance, ja ne mogu jbg slabo mi je i dezorijentiran sam kad igram, strasno lose radi. Na grafiku se uopce ne zalim, dapace nek je jos downgradeaju i stave 60fps mode, nemam nista protiv. Ja sam cijeli zivot igrao igre u 30 fps, ali ovo je kriticno, toliko choppy u pokretu, screen tearing stravican i tako. Mislim ne govorim ovo zato da serem po igri, stvarno me zanima i pokusavam igrat, ali jednostavno ne mogu jer se osjecam lose. Evo tko hoce i moze nek upali na series konzolama i vidi sam za sebe, stvarno je tako.

Jebiga mora im se uvuci u paksu. Ali bas toliko kenjati, nema smisla. Igra je prosjecno njesra

biver

Razumijem te.

I ja bih joj dao šansu kad bih imao na čem igrat jer nije mi loša po onom kaj sam vidio u trailerima. Zabavilo bi me to.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Ja sam i mislio da je Cory kreator GoW-a. Nikad čuo za ovog lika.

Malo smiješna izjava.