Hocu, essential pretplatu ko i do sad, al je kupujem samo na crni petak kad je snizenje.

Inace jako bahat potez od sonya.

Da,esential od samih početaka,i da uvijek na sniženju….

Da, Essential kao i do sada.

Hocu. Dok je besplatna. Ha-Ha-Ha

Da obavezno svaki mjesec dobijem igru besplatno gdje će bolje

Mozda na popustu

Šta vas briga sta ću ja sa svojom lovom?

Uložit u sonijeve dionice naravno.

Da sam je dosad plaćao, a vjerojatno bih nastavio sa plaćanjem. Tak to ide u životu.

Sony možeš me do kosti oglodati a posle budu ti kosti ostale. Imajući to na umu, zato nisam od samog početka bio sklon nikakvim pretplatama vezano uz gaming. Ono šta trenutno kupiš od igara u fizičkom obliku to i imaš i igraš, meni dovoljno.

Kupujem pretežno AAA igre te ih zbog njihove kompleksnosti i težine moda laganim tempom odigravam, Ponekad ubacim i neku staru u svoj gaming hobi i tak se furam kroz godine.

A sta cu moram igram dosta MP a bez toga neide…

Podijelit ću pretplatu s Brijačem, koji će ju kupiti preko šrilankanskog VPN-a na popustu.

Godinu dana premiuma za 75 centi. Najbolji deal ikad.

A zašto ne bih nastavio plaćati PSN pretplatu ako se i dalje mislim igrati? Kada mi igranje više ne bude gušt sve gasim. Cijena s time nema veze.

Essentials. Daju tu i tamo koju igru pa mi se isplati, a i igram par koje su bile na PS+.

Hoću. I dalje mislim da se isplati jer od tih tridesetak igara koje dođu na Essential odigram 3-4.

I s obzirom da Plus bude na sniženju krajem godine mislim da nije skupo.

Sony je bio dobar prema meni, em sam dobio godinu dana EA Play i em mi svaki mjesec besplatno produljuju PS+ Essential pretplatu. Zamisli, a ja ponekad znam biti samo zločest prema njima. No moje novce i lojalnost imaju usprkos mojim bezazlenim šalama koje nisu ništa više od toga. Kapa dolje

Samo premium ništa ispod Giphy - Fail Good Morning GIF by Natalie Palamides