Hoćete li nastaviti plaćati PlayStation Plus pretplatu?
Hocu, essential pretplatu ko i do sad, al je kupujem samo na crni petak kad je snizenje.
Inace jako bahat potez od sonya.
Da,esential od samih početaka,i da uvijek na sniženju….
Da, Essential kao i do sada.
Hocu. Dok je besplatna.
Da obavezno svaki mjesec dobijem igru besplatno gdje će bolje
[deleted]
Mozda na popustu
Šta vas briga sta ću ja sa svojom lovom?
Uložit u sonijeve dionice naravno.
Da sam je dosad plaćao, a vjerojatno bih nastavio sa plaćanjem. Tak to ide u životu.
Sony možeš me do kosti oglodati a posle budu ti kosti ostale. Imajući to na umu, zato nisam od samog početka bio sklon nikakvim pretplatama vezano uz gaming. Ono šta trenutno kupiš od igara u fizičkom obliku to i imaš i igraš, meni dovoljno.
Kupujem pretežno AAA igre te ih zbog njihove kompleksnosti i težine moda laganim tempom odigravam, Ponekad ubacim i neku staru u svoj gaming hobi i tak se furam kroz godine.
A sta cu moram igram dosta MP a bez toga neide…
Podijelit ću pretplatu s Brijačem, koji će ju kupiti preko šrilankanskog VPN-a na popustu.
Godinu dana premiuma za 75 centi. Najbolji deal ikad.
A zašto ne bih nastavio plaćati PSN pretplatu ako se i dalje mislim igrati? Kada mi igranje više ne bude gušt sve gasim. Cijena s time nema veze.
Essentials. Daju tu i tamo koju igru pa mi se isplati, a i igram par koje su bile na PS+.
Hoću. I dalje mislim da se isplati jer od tih tridesetak igara koje dođu na Essential odigram 3-4.
I s obzirom da Plus bude na sniženju krajem godine mislim da nije skupo.
Neću ja, ali hoće @horoathos
- Uređivano