• Gaming Vijesti
  • Glumci za videoigre najavljuju štrajkove. Mogle bi uslijediti velike odgode igara

Eeee može, previše toga izlazi, trebam jedno 20 godina odgoda za početak

foggy više se ne igra sve što izlazi, nego isključivo samo ono što se kome svidja, a to je 0.1% ukupno lansiranog

Na PS5 smo ionako odigrali sve što su imali u ponudi. Još Spidermana 2 riješiti i to je to do PS6.🤣

Slažem se sa štrajkom, previše igara. Neka odmore par godina.

Ak bude tak, čemu onda najave hw izbildanih konzola, šta će se na takvima igrat? Gledat videje sa YT- a u ultra visokoj kvaliteti prek neke konzole i strimat neke star igre. Mora da je neka šala 😂

Za vrijeme odgode, neka pisci štrajkaju, optimizeri optimiziraju i eto ispeglane igre

Nadao sam se da je Ubisoft, ali AI ne štrajka.

Štrajk je jedini način da završim sve što planiram završiti od ovoga što je izašlo, a da ne dođem u napast kupovati nešto novo.

Picek Štrajk je jedini način da završim sve što planiram završiti od ovoga što je izašlo, a da ne dođem u napast kupovati nešto novo.

A fala kurcu da si me poslusa, tako je strajkaj protiv trcanja i imas vrimena za sve zavrsiti.

Imas moju podrsku.

21 dana kasnije
        FFA je promijenio naslov Glumci za videoigre najavljuju štrajkove. Mogle bi uslijediti velike odgode igara.