Znate li što svi vole? State of Play prezentacije i nove igre

Od kada to svi vole SoP?

Poskupljenje kreće od 06.11. (za postojeće pretplatnike), a PS Plus mi ističe 23.11. Da li pustiti da mi istekne pretplata i nadati se džabe produženju od strane Sonyja ili kupiti prije 06.11. po staroj cijeni 🤔

State of Play se čeka jer, probat ću ovog puta napisat ovo maksimalno netrolerski, Sony nema u najavi apsolutno ništa dok Microsoft ima idući period nakrcan heavy hitterima.

Iskreno, ne znam ni kaj bi htio od Sonya trenutno. Možda novi Uncharted da pokažu ili Ratcheta…

Bend isto nešto radi, al kolko sam čuo nije blizu izlaska.

wooddiebone State of Play se čeka jer, probat ću ovog puta napisat ovo maksimalno netrolerski, Sony nema u najavi apsolutno ništa dok Microsoft ima idući period nakrcan heavy hitterima.

wooddiebone U pravu si.

Evo upravo se pokušavam sjetiti koji to heavy hitter Sony uskoro izbacuje i ništa mi ne pada na pamet.

Imam velik backlog pa mi je svejedno ali da sam sve odigrao sada bih kao tele blejio u PS5 i pitao se koji kur** sam ga kupio.

I dalje imam mišljenje da je PS5 odličan hardware ali sve ostalo što se tiče PS-a teška pušiona ovu generaciju.

Krajnje je vrijeme da se pokrenu.

StarFox_N 20.10. dolazi, ali da…slazem se da su tanki s igrama u dogledno vrijeme, definitivno se trebaju probudit.

Da, mislio sam nakon Spider-mana 2. Nekak se u glavi osjećam ko da je već vani.

Nisam ni skužio da im dolazi takva suša do neki dan kad sam naišel na ovaj page:

https://www.pushsquare.com/guides/playstation-studios-all-sony-first-party-developers-and-what-theyre-working-on#:\~:text=Current%20Projects%3A%20Insomniac%20is%20sticking,Wolverine%2C%20also%20exclusively%20for%20PS5.

Tak da očekujem ili zvjerski State of Play ili čudan period pošto bi kao PS5 Pro trebao doći, a nemaju niš za ponudit na njemu.