Poskupljuje PlayStation Plus
Nikada dosta para.
Iskreno ocjani su sa ponudom iman je jer san debil kupio na akciji ali kad prođe ne mislin niti jednu imati, online ne igran ako bas dode neki dobar misec uzeti cu samo za taj misec
- Uređivano
Klasična navlakuša koju svi prakticiraju godinama. Navuku te na servis ,nagomilaš gomilu naslova u library kojima ne možeš pristupiti bez pretplate i onda ti sisaju krv. Podižu cijene malo po malo da ne osjetiš.Ma šta je to 5,10,20 $ za tebe. Ništa.
Koji su to Govnjari
Jebite si mater pohlepnu.
Ovo je već bezobrazno, 2017 su digli cijene Ps Plusa i sad opet, ako ne budu neke brutalne akcije na BF, Days of Play i sličnim ponudama mislim da je to to od mene
“Ova prilagodba cijene omogućit će nam da nastavimo pružati visokokvalitetne igre i pogodnosti s dodanom vrijednošću vašoj usluzi pretplate na PlayStation Plus”, kratko poručuje Sony. Zasad se domaća podružnica PlayStationa još uvijek nije oglasila.
Haaa, imamo ekšli ljude koji rade za HR PS?
Meni PS+ traje do kraja godine. Ne mislim ga obnoviti dok opet ne bude na 50% popusta, koliko god to potrajalo, kao i prethodni put.
- Uređivano
fensisuperstar Nije im on jebo mater, već im je poručio nek ju jebu sami sebi.
Očito licemjerni Sony fanboy.
Od hebanja majeke nikakve koristi, sve dok se plaća njih zaboli.
Pridružujem se jebanju!
Ništa posebno poskupljenje pogotovo kada se podjeli na godinu dana
A uvijek postoji BF il' Božićni popusti koji su 50 %
A ono da se može dijeliti
Ja sam prije 2 god odustao od plusa, i iskreno nefali mi nimalo. Bilo je interesantno dok je bio manji izbor igara, losiji saleovi, pa i bolja mjesecna ponuda free igara. Kako je vrijeme odmicalo sve mi je jasnije bilo da gotovo nista neigram sto daju, nezanimaju me online igre vise, pa reko nema smisla da bacam pare…
[deleted]
ovo je opravdano i potpuno ocekivano poskupljene s obzirom na inflaciju i sve ostalo. Sony nam svaki mjesec daje odlicne naslove i ovih 60€ sto je do sada bilo za godinu dana je doslovno bio steal.
Ps plus nam nudi toliko toga da ne vidim kako itko moze biti protiv ovog povecanja cijene.
Zajebavam se, i ja se pridruzujem jebanju, nabijem ih na povecanje cijene. Da mi ne treba za online igranje ne bi ga nikad uzeo.
A mislim, "prisiljen" sam radi onlinea, pogotovo znam da ću MK1 halat gro sati, al nije u redu ako kvaliteta usluge ostane na istoj razini.
22 / 26€ & 165 / 195 kn je ipak osjetna razlika u cijeni, ne radi se o 3-5€, što bih još proguto i ne bi imo nekog prevelikog razloga da ih pljujem. Ovakvo poskupljenje moraš opravdat nečim. Tipa, day malo jače igre Day 1 na Extri, makar znamo da si ne mogu to priuštiti
Ovo je baš šamar i jebeni minus
[deleted]
Tuhy predstave 3 jadne igre za iduci mjesec i skupa s njima najave poskupljene, bas fail
Bravo sony, al kako je reko kolega gore vec bitno da je jos kuna u opticaju.