• Gaming Vijesti
  • Danas na PS+ i Game Pass izlazi konkurent za najbolju igru godine

Kakva godina…

Sea of Stars dostupan je od danas za PS4 i PS5 kroz PlayStation Plus Extru te za Xbox konzole i PC kroz Game Pass, a u slobodnoj prodaji možete ga kupiti za iznos od 35 eura.

Giphy - Jerry Seinfeld Lol GIF

Instant obrisano nakon 1 min.

U 2023.god,RPG na poteze je koma.

Ironije li, onaj "drugi" RPG na poteze je ujedno i najizgledniji RPG godine.

Slazem se. Smeće na poteze. Insta delete.

prayer nisam uopće ljubitelj pretplata, no da, ovo na Steamu košta preko 30€ dok na GamePassu preuzmeš i igraš, čekajući Starfield kojeg ćemo isto "samo preuzeti". Bojim se samo da je ovo poput droge - ponudiš na početku super povoljno pa dok se korisnik navuče, dižeš cijenu. S time da je MS poskupio pretplatu za konzole prije mjesec - dva + šupački potez da ukinu trial prije Starfielda.

Deadwalker

Ioako vidim privlačnost u tome meni osobno je puno draže kupiti tipa ovakvu vrstu igre i imati je u “svoju” kolekciju makar ju nikad više upalio nakon što ju završim. Imao sam par mjeseci GPU od Discorda free pa sam probao taj PC Game Pasa i sve radi savršeno da se razumijemo, no džabe sve to kad mi to ne stoji u Steam library.

Ova me godina prebila, a batine nikad sladje. I jos me ceka dobrih batina koje nisam okusio

hladnigemist Kandidat za igru godine,po izgledu za 1996 god..

Upravo u tome leži sva ljepota.