Ja san zna da ce se ovo dogoditi zato san i kupio sebi sluše

Kvaliteta izrade i zvuk je perverzija. Ima vrhunski EQ di mozes namistiti sebi kako ti odgovara

Miro Bas sam Audeze mislio kao sljedece. Zadnje dvije i pol godine sam na Steelseries Arctis 9, ali razmisljam lagano o promjeni. Iduce godine se slaze novi PC pa bi u kombinaciji i periferiju uzimao frisku, medu ostalim i Maxwell ili sto god da bude Audezeovo novo do tad.

Možda i kupim sluške ako rebrandiraju tvrtku u HDZ, ovako je baš nakaradno.

Fico

Maxwell je nadogradnje na ovo prijasnje, ali mozda izade jos novije dok budes uzimati.

Stvarno je kvaliteta jebena

Fico Steelseries Arctis 9, ali razmisljam lagano o promjeni

Iz kojeg razloga? Ja imam 7 i bolje sluške nisam imao.

Brijac Devetka ima problem s audio mixingom na lijevoj i desnoj slusalici. Na PC-u je to ok, kombiniranje onog chat mixa i toga da se jednoj slusalici smanji zvuk funkcionira pa jednom postavis i miran si, ali na PS5 tog nema jer nema balansiranja bez njihove grozne aplikacije. Da se razumijemo, nema svaka devetka taj problem, ali nije anomalija, nisam jedini zakacen s time.

Drugi razlog je jednostavno da sam naivcina za periferiju pa volim isprobavati sve i svasta. 😄

Brijac

A slusaj ako oces top slusalice za gaming arctis je to ali ako oces slusati muziku sa njima nisu bajne.

Audeze Maxwell su ti trenutno najbolje slusalice za sve od gaminga muzike filmova.

Ali su i skupe mislin da su mene izasle oko 3200kn

Sony je kupil audeze, e sad budemo u saboru viđali i japance, Sayonara!

Dosad nikad cuo za ovu marku, al super sta sonyu ulaze u audio trenutno imam XM4 koje su top. Al ako budem minjao za par godina sluse prelazim na bang and olufsen…