prayer Fantastična godina za igre i gejmere! Ne sjećam za kad je zadnji out bilo toliko dobrih igara u jednoj godini. Za sada su mi favoriti: Hogwarts Legacy Metroid Prime Remastered Atomic Heart Sons of The Forest Octopath Traveler 2 Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Resident Evil 4 Remake Dredge Star Wars Jedi Survivor The Legend of Zelda: TOTK Diablo 4 Pikmin 4 Dave the Diver Viewfinder Baldurs Gate 3 Još uskoro dolazi Armored Core 6 Sea of Stars Starfield Cyberpunk Phantom Liberty Super Mario Bros. Wonder Spider-Man 2 Alan Wake 2 Znaci bolesna godina kad pogledaš unazad. Mislio sam da će Zelda osvojiti GOTY no uz Baldurs Gate i potencijalno Starfield ovo će biti gusta borba.
prayer Tzereen Ne znam, ta AC formula mi je davno dosadila iskreno. U Odyssey sam uživao ali sam nakon 40h igre izgorio od jedno te istih stvari tako da nisam ni pokušao Valhallu igrati. Sjećam se dok sam bio klinac da sam uživao u prva tri dijela ali to je bilo možda čak i više zbog priče nego ičeg drugog (pogotovo trećeg dijela). Problem je što je masu igara na tu AC foru gdje te samo pumpaju sadržajima pa jednostavno izgoriš od svega čega ima, a taj sadržaj dosta često nije toliko zanimljiv koliko bi trebao biti. Nije mi Mirage na radaru no budem svakako bacio oko, možda iznenadi.
[deleted] prayer Mirage nece biti isti kao predhodna 3 AC Vise je linearan, fokusiran na story slicniji starijim AC AC codename Red je onaj iduci veliki koji ce pratit formulu ova posljedna tri
ThomasAAnderson Ja i dalje ne mogu prestati razmišljati kakav je Snyder bog otac, nula originalnosti u svakom kadru, jel ga to spriječilo, naravno da ne, rispekt brate A ovo je impresivno na jednoj posebnoj razini
wooddiebone ThomasAAnderson jel ga to spriječilo U čemu? Da napravi još jedan film koji izgleda ko cinematic iz Diabla 2?