Trebali bi sastaviti peticiju, ne želimo izlazak igre ako je nema na sony konzoli. A kad izađe na sony konzoli peticiju da ne izlazi negdje drugdje. Jedino kaj im ostaje je bombardiranje ocjenama
Starfield curi na internet, čuvajte se spoilera
30 fps na xboxu me jako ohladilo od ovoga. Ne znam kako ce to morat dobro bit odradjeno da predjem preko toga, skoro mi se nemoguce vratit na 30 fps igre sad.
- Uređivano
Igram igre cca 30god, doduše skoro pa isključivo konzole s kauča/fotelje na tvu i majke mi dan danas ne vidim 30/60 razliku.
- Uređivano
Isto je samnom sa radnom memorijom. Ljudsko oko jednostavno ne može prepoznati ništa iznad 8GB RAM-a.
- Uređivano
Nije mi problem ni preći na 30 fps, ako je taj isti framerate konstantan.
Najiritantnije iskustvo koje možeš imati je kad taj framerate varira, tj. svako malo pada.
Već kad mi nudiš 30 fps-a u 2023. godini, barem se potrudi da bude 30 kroz cijelu igru, ne trebaju mi trzavice u igrama, dovoljno ih imam u pravom životu.
Ne bi se pouzdao u to sobzirom na veliki grad sa puno NPCa.
XSX bi bez problema trebao progutat te gradove na 30 fpsa. Predpostavljam da se upravo zbog toga i išlo na 30 lock.
ThomasAAnderson Igram igre cca 30god, doduše skoro pa isključivo konzole s kauča/fotelje na tvu i majke mi dan danas ne vidim 30/60 razliku.
Isto sam tvrdio dok nisam odigrao par sati na 60FPS-a i onda vratio na 30 da vidim razliku.
Nije 30 FPS-a loše ako je framepacing dobar, tipa recimo Zelda na Switchu gdje nebi nikad rekao da je to 30. Ali reći da se razlika ne vidi mi je blesavo jer ne da je primjetna nego se kuži iz aviona. Na drugu ruku mogu razumjeti nekoga tko se cijeli zivit igrao na 30, ali opet
30 fps je u danasnje doba rak za igre…
Dvije generacije (PS3 i PS4) sam igrao u 30.
Bilo mi je dobro jer sam se naučio tako i nisam imao bolje.
Sada kada na PS5 svaku igru igram u 60 nije mi se lako vratiti na 30. Iskreno, oči mi se puno više i brže umaraju.
Ipak mi to nije dealbreaker. Starfield bi s guštom odigrao bez obzira na to ali je minus.
ThomasAAnderson hvala ti na ovom odgovoru, jer ja mislim da sam idiot… slazem se
Ja sam u pripremi za Starfield odlučio pokušati igrati RDR2 na konzoli u 30 fpsa i može se prožvakati, nije baš idealno iskustvo i na prvu izgleda kao 15 fpsa kad se pređe direktno sa 60. Kroz par sati se polagano priviknem, a ako par dana ne upalim ništa u 60, bude okej. Jedino što je RDR2 sam po sebi dosta spora igra s kontrolama koje su mrdave i na 60 fpsa, a Starfield će se igrati iz prvog lica i ipak je dinamičniji.
I svakako mi je dobar znak da recenzije izlaze 31.8., sugerira da je Bethesda uvjerena da je igra u redu, negdje sam i čuo da nema pretjeranog žaljenja na bugove zasad od strane ljudi koji su dobili review kodove.
To sam već dosta puta napisao, ali evo opet ću. Nikad više 30fps taman da je i zlatna igra.
Jedva sam dočekao 60fps na konzolama, i nema teorije da se vraćam nazad. Uopće me ne zanimaju razlozi zašto 30fps. Moje novce neće dobiti!