• Gaming Vijesti
  • Digital Foundry o RDR-u na PS4/5: Daleko od onoga što zaslužuje, pogotovo s ovom cijenom

Malo ozmjenili paletu boja, pukli FSR 2.0 da dođu do 4K (zamisli FSR na 13 godina staroj igri), framerate je i dalje 30 (opet, na 13 godina staroj igri), neke animacije štucaju i UI elementi su u 720p dok je sve ostalo u kakti 4K Ha-Ha-Ha

• FFA +1

Animacije su štucale i prije, to je u engineu.

I dok vlasnici Xbox Series konzola ovu igru igraju nativnih 4k praktički badava, ovi 1080p na PS4 naplaćuju 50 eura. 😄😄😄😄

Kužim za Nintendo Switch da se bu prodalo ali svaki vlasnik PS4 koji ovo kupi direktno je odgovoran za takav trend na tržištu.

Prije 10 godina ovakve stvari smo predviđali u smislu viceva i smiješnih memeova, sada živimo.

Switch verzija se zato vrti iznenađujuće dobro.

Igra izgleda prilično zastarjelo i još na 30 fpsa. Drago mi je da košta 50 eura i da će toliko ovo ljudi platiti, bolje nisu ni zaslužili.

Da su izbacili na PC-u, ja bih je kupio za €20. Ovako skidam pirata i igram na emulatoru.

FFA je promijenio naslov Digital Foundry o RDR-u na PS4/5: Daleko od onoga što zaslužuje, pogotovo s ovom cijenom.

Za mene je budala ko god kupi ovo u ovakvom stanju.

Pa ko se uvrijedi, uvrijedi.

Prodajem Xbox One S 1TB i RDR za 150€. Ajde, dam i FF XV uz to.