- Uređivano
Malo ozmjenili paletu boja, pukli FSR 2.0 da dođu do 4K (zamisli FSR na 13 godina staroj igri), framerate je i dalje 30 (opet, na 13 godina staroj igri), neke animacije štucaju i UI elementi su u 720p dok je sve ostalo u kakti 4K
Malo ozmjenili paletu boja, pukli FSR 2.0 da dođu do 4K (zamisli FSR na 13 godina staroj igri), framerate je i dalje 30 (opet, na 13 godina staroj igri), neke animacije štucaju i UI elementi su u 720p dok je sve ostalo u kakti 4K
Animacije su štucale i prije, to je u engineu.
I dok vlasnici Xbox Series konzola ovu igru igraju nativnih 4k praktički badava, ovi 1080p na PS4 naplaćuju 50 eura.
Kužim za Nintendo Switch da se bu prodalo ali svaki vlasnik PS4 koji ovo kupi direktno je odgovoran za takav trend na tržištu.
Prije 10 godina ovakve stvari smo predviđali u smislu viceva i smiješnih memeova, sada živimo.
Switch verzija se zato vrti iznenađujuće dobro.
Igra izgleda prilično zastarjelo i još na 30 fpsa. Drago mi je da košta 50 eura i da će toliko ovo ljudi platiti, bolje nisu ni zaslužili.
Da su izbacili na PC-u, ja bih je kupio za €20. Ovako skidam pirata i igram na emulatoru.
Za mene je budala ko god kupi ovo u ovakvom stanju.
Pa ko se uvrijedi, uvrijedi.
Prodajem Xbox One S 1TB i RDR za 150€. Ajde, dam i FF XV uz to.