Ja bi volio isto da je njegova niti jedna.
Kreator Final Fantasyja 16 volio bi da postoji samo jedna platforma
Kakav rasist, ae.
Uz prethodnu pretpostavku da su, u idealnom svjetu, sve igre dostupne, herr Jošida je apsolutno u pravu! A ne da balavci rastezu roditelje da kupe Tendo da igraju Marija ili Bret of s vajld, Starfild na X-u (to je sve sta valja u principu jel..? ), sve najbolje igrice na plejki, nek se nađe i PC, po mogucnosti sa nekom Titan 4090 neato grafom, tek toliko…
Al ne, u glupom svijetu konzumerizma mora bit neko natjecanje, inace je glupo.. Mjesto da se natjece u plesu, nogometu, ping pongu, šahu ili matematici, a u igricama jednostavno uziva za dusu, kao npr u knjizi.. Podraska Josidi, buraz nisi sam!
prayer Kuzim, kuzim, ti si razredni šaljivđija… Tocno mogu zamislit: učiteljka vam neš nebulozno kaže (npr, dheco, procitajte tu i tu knjigu..), a ti, mjesto riječi, pošalješ neku smiješnu sliku, ko ovu nabu sad, u razrednu vocap grupu, i onda se cijela ekipa onak počne hihotat i smijat.. Brutala! Eh da ja bar bio takav šeret…
A ja bijo šonjo, samo sam htio igrat Vulfenštajna 3D, Prahistorik 2, Ski ir Die i Alanina.. i Lajon Kinga…Al nisam imo para pa sam moro ic kod bratica…..