• Gaming Vijesti
  • Internetom kruže slike navodnog novog PS5. Nije ni tanji ni manji

Ružan ko i original.

Neznam kaj su delali ako je istina. Original C Chassis ima rupu i mesta u kućištu za jos jedan blu ray player. Moglo se to komotno smanjiti.

Digital verzija mi je čak i OK. Dosta je velika ali u crnoj varijanti čak izgleda solidno. No disc verzija je šaka i oko i po najcrnijem mraku. Stime na umu ovdje su uspjeli sami sebe nadmašiti, ovo ne može biti slučajno tako loše, za ovo se stvarno treba potruditi i imat talenta.

Kućite su dizajnirali prema matičnoj ploči i potrebnom hladnjaku, ne mogu tu sad izvoditi čuda.

XBOX ima iz tog razloga inovativan dizajn matične ploče na dvije strane.

Po meni dizajn je nebitan, bitno je da je dobro ohlađena i da je tiha te da ima dobre performanse. Uvijek konzolu možete staviti iza ili ispod TV-a.

Sterlok

Rastavio sam svaki PS5 do sada, 3 verzije.

C verzija ima mesta za dodatni blu ray čitač, pošto su od launch (A) verzije smanjili hladnjak na pola. Također je ostalo dosta lufta i oko matične jer su smanjili istu i neke stvari drugačije pozicionirali.

Ako su sa slimom išli na 5 ili 4 nm proces automatski je manje i napajanje. Prema tome konzola je morala biti točno pola manja jer lufta ima koliko hoćeš. Očito su natiskali kućišta puno prije final dizajna hlađenja i matične i sad treba iskoristiti. Bude super slim kroz 2 god.

Xbox je kocka ali estetski mnogo bolje odgovara uz namještaj i interijer.

PS5 kao papina šajkača lol.

Ovo za staviti konzolu pod TV i skrivati ne uzimam relevantnim. Neću prilagođavati namještaj jednoj konzoli niti pa istu gušiti da ju sakrijem.

Pa onda ti ostaje kupiti XBOX koji je ljepši ako je to prioritet. Meni nebitna stavka, ni PC ne dražim na stolu nego je sakriven ispod stola.

Bitno je cijena, tiho hlađenje, dobre performanse i dobre igre. Kod mene bi vjerojatno stajala na pod ispod TV-a s obzirom da je TV na zidu i da nemam ispod njega nikakav namještaj.

Ja konzole primjetim kad ih otpakiran i to je to. Stoje tu kraj tva niti ne gledam u njih recimo vise gledan u tv kad igran nego u konzolu.

A koliko mi je konzola lipa ili ruzna cu poceti razmisljati tek kad pocmem pišu gurati u njene otvore

To je sve rekla kazala, sam krajnji izgled konzola dobro drže u tajnosti svi od Nintenda pa do Sonyja.

Dok god službeno se ne nađe u prodaji, ne zna se kako će izgledati.