Ne treba nikom zeljet zlo, ali kad mi izdas igru u onakvom stanju, bez ideje, bez combata, bez kraja (kojeg prodaju kao odvojeni DLC), onda je najbolje da takve firme ne opstanu.
Zalosno je sto se to desava sve cesce
Ne treba nikom zeljet zlo, ali kad mi izdas igru u onakvom stanju, bez ideje, bez combata, bez kraja (kojeg prodaju kao odvojeni DLC), onda je najbolje da takve firme ne opstanu.
Zalosno je sto se to desava sve cesce
Znači da bu igra uskoro 10 eura.
Baš to ne želiš da netko propadne, nisu krivi developeri već glavna ekipa koja je određivala kaj će igra bit - loš melee brawler koji nije ni sjena dead spaceu.
A bacanje love na poznate glumce ti ne garantira prodaju igre
Ja odigrao igru i bila mi je bas dobra, po volji. Osim zadnja 2 frustrirajuca chaptera
A jebiga. Kad ti studio velikog izdavača koji je zaradio brda love na tvojoj ideji i uspije istu ideju kroz remake pogurati dalje i napraviti ponovno svježom i zanimljivom, ti probaš prodati istu igru koju si prodavao 2008. i onda se čudiš kad ne uspije.
Definitivno mi je žao developera jer je trud uložen, ali Callisto Protocol je najbolji primjer onoga kaj je loše u modernoj AAA produkciji.
Sami game dizajn je stavljen u pozadinu prezentacije i pojednostavljen do razine gdje djeluje šablonski i bez mašte.
Igra djeluje kao da je iz škole Gears of Wara, a iz te škole jedino kaj je izašlo korisno su relativno standardizirane shooter kontrole.