• Gaming Vijesti
  • Ne znamo kako će to izvesti, ali EA planira izdati Star Wars Jedi: Survivor na PS4 i XONE

Uf uf uf.

Igru vrti i Steam Deck i Asus Rog Ally ali u 720p.

Ide i 1080p na 30 fps lock.

Te prenosne konzole su dosta jače od PS4/Xbox one.

Neznam kako će izdati osim da koriste prethodnu verziju enginea iz Fallen Ordera.

Skužili su da prodaja nije dobra a milijuni korisnika na PS4 i Xbox One. Samo tu je problem, igra nije prodana radi stanja u kojem su izdali a ne jer je malo fanova Star Warsa. Mogla se prodati ko Uncharted, bila je kandidat za najbolju Star Wars igru. Srećom i to su uspjeli zajebat.

Bilo bi super da prvo srede PC verziju prije nego li krenu trošiti vrijeme i resurse na dvije platforme koje će tu igru vrtiti… ne znam kako.

Heat

Dosta su jače, bar Rog Ally Extreme Z1. Vrti PS5 igre na medium 1080p.

Nisu toliko jače (odnosno od XO da, ali ne i PS4). Na PS4 vrtjet će se vjerujem zadovoljavajuće i ono najbitnije - nisu toliko ograničeni TDP-om zbog prenosivosti i hardver im je već dobro poznat. Ići će vjerojatno skoro sve low-medium, ali ima i dalje igrača kojima je na tim konzolama jedino bitno da nešto novo odigraju, pa ne sumnjam da potez s te strane ima smisla.

Ha ha valjda se slabo prodala, ja uzeo pretplatu na mjesec dana 15 eura odigrao ovo i dead space, i igrao zadnji NFS koji je sranje i otkazao. Od mene zaradili 5 eura po igri, smatram to poštenom razmjenom.

Sterlok a ma to je pro pretplata dostupna samo na pc-u da

Izgleda kao last gen. Igra se kao last gen. Zašto ne bi moglo izaći?

A ono, degradirat igru na razinu Fallen Order i išlo bi 1080p u 30fps-a. Tu i tam palo na 10 i eto.